- عضویت
- 2016/12/30
- ارسالی ها
- 15,015
- امتیاز واکنش
- 27,631
- امتیاز
- 1,051
گیاهانی که به هضم صحیح غذا کمک می کنند
سرکه سیب: این سرکه که از سیب تخمیر شده ساختهشده است میتواند جایگزین سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه آنزیمها، پروبیوتیکها و آمینو اسیدهای مفیدی به غذا وارد میکند که هضم را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحـریـ*ک کرده، مانع رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
تخم شربتی: خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد میشود که در آب خیسانده شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب میکند). در این صورت مثل سیم ظرفشویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانههای بد برای روده و معده پاک میکند.
سبزیهای تخمیری: این سبزیها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی امعاء را تغییر داده و از رشد بیشازاندازه باکتریهای بد، کپکها و قارچ جلوگیری میکند. یکی از رایجترین این سبزیها کلم ترش است.
سرکه سیب: این سرکه که از سیب تخمیر شده ساختهشده است میتواند جایگزین سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه آنزیمها، پروبیوتیکها و آمینو اسیدهای مفیدی به غذا وارد میکند که هضم را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحـریـ*ک کرده، مانع رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
تخم شربتی: خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد میشود که در آب خیسانده شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب میکند). در این صورت مثل سیم ظرفشویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانههای بد برای روده و معده پاک میکند.
سبزیهای تخمیری: این سبزیها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی امعاء را تغییر داده و از رشد بیشازاندازه باکتریهای بد، کپکها و قارچ جلوگیری میکند. یکی از رایجترین این سبزیها کلم ترش است.