وافل؛ صبحانه خانوادگی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 225
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
: این صبحانه ی خانوادگی که در آن از آرد کامل استفاده شده را یک بار امتحان کنید. قطعا دوباره و دوباره به سراغ آن خواهید رفت.

نکاتی در رابـ ـطه با طرز تهیه ی وافل :

۱-به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر نیاز دارید.

۲- به نصف قاشق چای خوری به علاوه ی یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین نیاز دارید.

۳- به یک چهارم قاشق چای خوری به علاوه ی یک نوک انگشت جوز نیاز دارید.

۴- به یک چهارم پیمانه به علاوه ی یک و نیم قاشق چای خوری روغن نیاز دارید. به روغن اضافی برای چرب کردن وافل پز نیاز دارید.

۵- به ۳ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری عسل نیاز دارید.

۶- با این مواد حدود ۱۰ عدد وافل خواهید داشت.

مواد لازم:

  • آرد یک و یک چهارم پیمانه
  • آرد کامل گندم ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
  • روغن ۱/۴ پیمانه
  • عسل ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۵ عدد بزرگ
  • شیر ۲ پیمانه
  • وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری

831698_712.jpg


طرز تهیه :

1- از قبل وافل پز را گرم کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و جوز را 3 بار با هم الک کنید و کنار بگذارید.

2- در ظرفی روغن و عسل را با هم بزنید. سپس تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

3- ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. باید خمیر روانی داشته باشید و خیلی غلیظ نباشد. اگر خمیر غلیظ بود به آن شیر بیشتری اضافه کنید.

4- پنجره های وافل ساز را چرب کنید. نصف پیمانه از خمیر را در هر پنجره بریزید و برای یک و نیم دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

5 وافل ها را با احتیاط بردارید و پخت را با خمیر باقیمانده ادامه دهید. آن ها را سریعا سرو کنید. می توانید وافل را با شیره افرا و میوه ی مورد نظر مانند بلوبری یا توت فرنگی میل کنید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا