علمی وزارت بهداشت درباره میوههای بازاری هشدار داد

  • شروع کننده موضوع shakil
  • بازدیدها 132
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

shakil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
1,214
امتیاز واکنش
2,462
امتیاز
0
سن
29
محل سکونت
در انتهاي رشته كوه زاگرس
میوههایی که پوست کندنی نیستند باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن انسان است، پاک شود.

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از فارس، مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به استفاده از روغن پارافین جهت براقتر کردن میوه و بالا بردن مدت زمان نگهداری آنها گفت: هموطنان حتماً میوهها را با مواد شوینده شست و شو دهند.



زهرا عبداللهی مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با اعلام آغشته بودن برخی میوههای موجود در بازار به روغن پارافین گفت: به دلیل نگهداری طولانی مدت از روشهایی مانند آغشته کرده میوه به پارافین استفاده میشود.



وی افزود: مردم هنگام مصرف این میوهها، آنها را بخوبی شست و شو دهند و پوست آنها را بگیرند.

مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت همچنین تأکید کرد: میوههایی که پوست کندنی نیستند باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن انسان است، پاک شود.



وی در پاسخ به این پرسش که آیا پارافین و مواد نگهدارنده به مرور زمان از طریق پوست جذب میوه میشوند؟ گفت: بخش عمده در پوست میوه است که با پوست گرفتن جدا میشود البته آغشته کردن به مواد نگهدارنده مختص تمام میوهها نیست و در مورد میوههایی که باید طولانی مدت نگهداری شوند، اجرا میشود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا