- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
چرا نباید نان سنتی بخوریم؟
نان کامل یعنی نانی که از آرد گندم بدون سبوسگیری تهیه شده و روند تخمیر طبیعی را در شرایط استاندارد و کاملا بهداشتی طی کرده باشد، اما در کشورمان آردهایی که در اختیار بیشتر نانواییها قرار میگیرد، سبوسگیری میشوند و رنگشان هم سفید است. در این میان، نانهایی که به همان نان فانتزی مشهورند، در مقایسه با نانواییهای سنتی در شرایط بهداشتیتر و اغلب با دستگاههای مجهز تهیه میشوند، اما معمولا آرد مصرفی این نانواییهای فانتزی هم آرد سفید بدون سبوس است؛ هرچند خوشبختانه از جوششیرین استفاده نمیکنند و گاهی در تهیه نانها از سبزیجات، مغزها و اضافه کردن سبوس بهصورت دستی بهره میبرند که این موضوع افزایش کیفیت و ارزش غذایی نان را به همراه دارد.
@salamatnews_com
نان کامل یعنی نانی که از آرد گندم بدون سبوسگیری تهیه شده و روند تخمیر طبیعی را در شرایط استاندارد و کاملا بهداشتی طی کرده باشد، اما در کشورمان آردهایی که در اختیار بیشتر نانواییها قرار میگیرد، سبوسگیری میشوند و رنگشان هم سفید است. در این میان، نانهایی که به همان نان فانتزی مشهورند، در مقایسه با نانواییهای سنتی در شرایط بهداشتیتر و اغلب با دستگاههای مجهز تهیه میشوند، اما معمولا آرد مصرفی این نانواییهای فانتزی هم آرد سفید بدون سبوس است؛ هرچند خوشبختانه از جوششیرین استفاده نمیکنند و گاهی در تهیه نانها از سبزیجات، مغزها و اضافه کردن سبوس بهصورت دستی بهره میبرند که این موضوع افزایش کیفیت و ارزش غذایی نان را به همراه دارد.
@salamatnews_com