- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
عوارض #نان ایران
روزنامه محلی سیستان و بلوچستان در شماره 19011 مورخ 13 تیرماه مطلبی با عنوان 'چرا حال نان های ما خوب نیست' منتشر کرده است.
چرا حال نان های ما خوب نیست
دراین مطلب آمده است: از قدیم نان برای ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و پای ثابت سفره هایمان بوده و هست اما مصرف نامناسب آن در کشور، مشکلات زیادی را در مراحل مختلف از پخت تا توزیع به وجود آورده است. در این باره با مهندس «فرشته احراری»، رئیس انجمن صنفی مدیران کنترل کیفیت استان گفت وگو کرده ایم.
✳️نان از خمیر، آب، نمک و خمیرمایه درست می شود و اگر در این فرایند خللی ایجاد شود، یعنی به جای خمیرترش از جوش شیرین استفاده شود، جذب مواد مغذی آن مانند آهن و روی پایین می آید و اثربخشی آن کم می شود و ناراحتی های گوارشی به ویژه برای افرادی که ریفلاکس دارند، ایجاد خواهد شد. از چند سال پیش دریک برنامه کشوری، حذف جوش شیرین مطرح شد. آمارهای پراکنده نشان می دهد فقط 10 تا 20 درصد از نانوایی های کشور از جوش شیرین استفاده می کنند.این کار چند علت دارد
اول آنکه 4 تا 5 ساعت طول می کشد تا خمیرترش عمل بیاید و بسیاری از نانوایی ها به خصوص درشهرهای بزرگ زمان کافی برای درست کردن خمیرترش ندارند یا اینکه برای سود بیشتر، آرد بیشتری به خمیر می زنند و وقت لازم برای تخمیر باقی نمی ماند بنابراین می بینیم نانوا آرد و آب و نمک را مخلوط و نان درست می کند!
روزنامه محلی سیستان و بلوچستان در شماره 19011 مورخ 13 تیرماه مطلبی با عنوان 'چرا حال نان های ما خوب نیست' منتشر کرده است.
چرا حال نان های ما خوب نیست
دراین مطلب آمده است: از قدیم نان برای ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و پای ثابت سفره هایمان بوده و هست اما مصرف نامناسب آن در کشور، مشکلات زیادی را در مراحل مختلف از پخت تا توزیع به وجود آورده است. در این باره با مهندس «فرشته احراری»، رئیس انجمن صنفی مدیران کنترل کیفیت استان گفت وگو کرده ایم.
✳️نان از خمیر، آب، نمک و خمیرمایه درست می شود و اگر در این فرایند خللی ایجاد شود، یعنی به جای خمیرترش از جوش شیرین استفاده شود، جذب مواد مغذی آن مانند آهن و روی پایین می آید و اثربخشی آن کم می شود و ناراحتی های گوارشی به ویژه برای افرادی که ریفلاکس دارند، ایجاد خواهد شد. از چند سال پیش دریک برنامه کشوری، حذف جوش شیرین مطرح شد. آمارهای پراکنده نشان می دهد فقط 10 تا 20 درصد از نانوایی های کشور از جوش شیرین استفاده می کنند.این کار چند علت دارد
اول آنکه 4 تا 5 ساعت طول می کشد تا خمیرترش عمل بیاید و بسیاری از نانوایی ها به خصوص درشهرهای بزرگ زمان کافی برای درست کردن خمیرترش ندارند یا اینکه برای سود بیشتر، آرد بیشتری به خمیر می زنند و وقت لازم برای تخمیر باقی نمی ماند بنابراین می بینیم نانوا آرد و آب و نمک را مخلوط و نان درست می کند!