- عضویت
- 2017/01/01
- ارسالی ها
- 6,626
- امتیاز واکنش
- 24,157
- امتیاز
- 891
کالری مصرفی خود را محاسبه کنید
در دوره ای زندگی می کنیم که، به آسانی می توانیم با استفاده از برنامه های موجود محاسبه کنیم که یک تکه نان چند کالری دارد. اما برخلاف سادگی این کار، ثبت هر چیزی که در دهان می گذارید برای همه افراد واقع بینانه نیست، و این امر کاملاً قابل قبول است. اگر شما هم از این دسته افراد هستید. به جای آن که مرتبا محاسبه کنید، به حجم غذای داخل بشقابتان توجه کنید. من به هیچ یک از مراجعینم محاسبه میزان کالری غذایی را پیشنهاد نمی کنم. به جای آن می گویم که 50% از حجم بشقابشان در هر وعده باید از سبزیجات غیر نشاسته ای مثل کلم، بروکلی و هویچ باشد. با این روش مطمئن می شویم که، میزان مناسبی از فیبر دریافت کرده اند که موجب سیری می شود و وزن آنها را ثابت نگه می دارد. تحقیقات هم این ادعا را تایید می کند. یک مطالعه در دانشگاه یانگ Brigham Young) University College ) نشان داده که زنانی که فیبر بیشتری مصرف می کنند، به میزان قابل توجهی کمتر در معرض خطر افزایش وزن هستند، نسبت به زنانی که این ماده غذایی را کمتر مصرف می کنند و احتمالا، به همین دلیل میزان کالری دریافتی روزانه آنها نیز کمتر است.
![count_your_calories.jpg](https://seemorgh.com/images/content/other/1394/10/count_your_calories.jpg)
در دوره ای زندگی می کنیم که، به آسانی می توانیم با استفاده از برنامه های موجود محاسبه کنیم که یک تکه نان چند کالری دارد. اما برخلاف سادگی این کار، ثبت هر چیزی که در دهان می گذارید برای همه افراد واقع بینانه نیست، و این امر کاملاً قابل قبول است. اگر شما هم از این دسته افراد هستید. به جای آن که مرتبا محاسبه کنید، به حجم غذای داخل بشقابتان توجه کنید. من به هیچ یک از مراجعینم محاسبه میزان کالری غذایی را پیشنهاد نمی کنم. به جای آن می گویم که 50% از حجم بشقابشان در هر وعده باید از سبزیجات غیر نشاسته ای مثل کلم، بروکلی و هویچ باشد. با این روش مطمئن می شویم که، میزان مناسبی از فیبر دریافت کرده اند که موجب سیری می شود و وزن آنها را ثابت نگه می دارد. تحقیقات هم این ادعا را تایید می کند. یک مطالعه در دانشگاه یانگ Brigham Young) University College ) نشان داده که زنانی که فیبر بیشتری مصرف می کنند، به میزان قابل توجهی کمتر در معرض خطر افزایش وزن هستند، نسبت به زنانی که این ماده غذایی را کمتر مصرف می کنند و احتمالا، به همین دلیل میزان کالری دریافتی روزانه آنها نیز کمتر است.