تیمی از محققان دانشگاه فلوریدا، سویه جدید از باکتریها را درون دهان شناسایی کردهاند که میتواند در شناسایی باکتریهای مضر کمک کند.
محققان مدعی هستند که یافتههای آنها در نهایت میتواند به تولید مکملهایی منجر شود که افراد با مصرف روزانه از پوسیدگی دندانهایشان جلوگیری کنند.
اگرچه تولید یک داروی پروبیوتیک خوراکی نیازمند تحقیقات بیشتری است اما یک کاندیدای احتمالی برای آن شناسایی شده که سویه ناشناختهای از باکتری استرپتوکوکوس بوده و اکنون A12 نامیده شده است.
برای حفظ سلامت دهان، محیط آن باید از یک ترکیب شیمیایی نسبتا خنثی برخوردار باشد زمانی که محیط درون دندان اسیدیتر میشود، پوسیدگی دندان یا سایر بیماریهای دهانی میتوانند شکل بگیرند.
باکتری A12 از قابلیت بالقوه مبارزه با نوع خاص و مضر استرپتوکوکوس موتانس که قند را به اسید لاکتیک تبدیل کرده و با اسیدی شدن دهان منجر به پوسیدگی دندان می شود، برخوردار است.
محققان دریافتند که A12 نه تنها با متابولیزه کردن آرژنین (با کمک آنزیم آرژنین دآمیناز) به خنثی کردن اسید در دهان کمک کرده بلکه با تولید آب اکسیژنه فراوان، اغلب باکتریهای استرپتوکوکوس موتانس را از بین میبرد.
محققان کل ژنوم باکتری A12 را تعیین توالی کردند و قصد دارند این کشف را در ترکیب با عوامل دیگری مانند رژیم غذایی و عادات بهداشت دهانی، به ابزاری برای غربالگری افراد در معرض خطر بالاتر پوسیده شدن دندانهایشان قرار دهند.
این تحقیق در مجله " Applied and Environmental Microbiology " پذیرفته شده است و نسخه نهایی آن در آینده چاپ خواهد شد.
محققان مدعی هستند که یافتههای آنها در نهایت میتواند به تولید مکملهایی منجر شود که افراد با مصرف روزانه از پوسیدگی دندانهایشان جلوگیری کنند.
اگرچه تولید یک داروی پروبیوتیک خوراکی نیازمند تحقیقات بیشتری است اما یک کاندیدای احتمالی برای آن شناسایی شده که سویه ناشناختهای از باکتری استرپتوکوکوس بوده و اکنون A12 نامیده شده است.
برای حفظ سلامت دهان، محیط آن باید از یک ترکیب شیمیایی نسبتا خنثی برخوردار باشد زمانی که محیط درون دندان اسیدیتر میشود، پوسیدگی دندان یا سایر بیماریهای دهانی میتوانند شکل بگیرند.
باکتری A12 از قابلیت بالقوه مبارزه با نوع خاص و مضر استرپتوکوکوس موتانس که قند را به اسید لاکتیک تبدیل کرده و با اسیدی شدن دهان منجر به پوسیدگی دندان می شود، برخوردار است.
محققان دریافتند که A12 نه تنها با متابولیزه کردن آرژنین (با کمک آنزیم آرژنین دآمیناز) به خنثی کردن اسید در دهان کمک کرده بلکه با تولید آب اکسیژنه فراوان، اغلب باکتریهای استرپتوکوکوس موتانس را از بین میبرد.
محققان کل ژنوم باکتری A12 را تعیین توالی کردند و قصد دارند این کشف را در ترکیب با عوامل دیگری مانند رژیم غذایی و عادات بهداشت دهانی، به ابزاری برای غربالگری افراد در معرض خطر بالاتر پوسیده شدن دندانهایشان قرار دهند.
این تحقیق در مجله " Applied and Environmental Microbiology " پذیرفته شده است و نسخه نهایی آن در آینده چاپ خواهد شد.