کیک های برای عزیزان

  • شروع کننده موضوع نارینه
  • بازدیدها 233
  • پاسخ ها 9
  • تاریخ شروع

نارینه

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/29
ارسالی ها
3,432
امتیاز واکنش
39,880
امتیاز
975
محل سکونت
کوهستان سرد
کیک شکلاتی

مواد لازم:

۳/۴ پیمانه کره
۳/۴ پیمانه پودر کاکائو
۳/۴ پیمانه آرد
۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۱ پیمانه شکر
۳ عدد بزرگ تخم مرغ
۱/۴ قاشق چای خوری وانیل
۱/۲ پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد گرم کنید . قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با کره چرب کنید و ته قالب، کاغذ روغنی پهن کنید و آن را هم با کره چرب نمایید و پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را با ضربه از ظرف خارج کنید.

2. در کاسه ای متوسط، کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر،با همزن برقی کره (به دمای اتاق) و شکر را باهم بزنید تا سبک و پفکی شود.

3.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و سپس وانیل را به آنها اضافه نمایید. سرعت همزن را کم کرده، نیمی از مخلوط آرد با سایر مواد خشک و سپس خامه ترش و در نهایت نیمه باقیمانده آرد مخلوط با سایر مواد را اضافه کنید.

4.مایه کیک را در قالب آماده شده پخش کنید و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود. کیک را برای مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.

5. قالب را از فر خارج کرده ،اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس روی توری برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک شود.توری را روی ظرف دیگری قرار دهید (می توانید از سینی فر استفاده کنید).

6.رویه شکلاتی را به تدریج روی کیک بریزید، تا تمام سطح کیک را بپوشاند. اجازه دهید تا رویه شکلاتی سفت شود. روی کیک را با حلقه های شکلاتی یا تراشه های شکلات تزیین کنید. می توانید کیک را با خامه فرم گرفته، سرو کنید.
 
  • پیشنهادات
  • نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کلوچه خرمایی

    مواد لازم:

    آرد 2 و نیم لیوان
    شکر 1/2 لیوان
    شیر ولرم 1/3 لیوان
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    پودر مخمر 2 قاشق چای خوری
    کره 4 قاشق غذاخوری
    خرما مقدار لازم

    طرز تهیه :

    1. آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید.

    2. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود سپس خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و 15 دقیقه استراحت دهید.

    3. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال خرما را له کنید ( میتوانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید ) ؛ به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.

    4. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز آن را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود.

    5. تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.

    6. کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید ، این کلوچه ها را میتوانید با مواد دیگری نیز پر کنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    دسر پاناکوتا

    1.5 ليوان شير
    يک بسته خامه 200 گرمى
    نصف پيمانه شکر
    2 ق غ پودرژلاتين
    نصف ق چ وانيل
    يک بسته پودر ژله توت فرنگى
    ابتدا پودره ژله توت فرنگى را با 2 ليوان آب مخلوط کرده داخل قالى مى ريزيم و داخل يخچال قرار مى دهيم تا ببنده و .لايه بعدى ابتدا شير را داخل ظرفى ريخته تا گرم شود بعد شکر و پوده ژلاتين را ريخته و هم مى زنيم سپس کم کم خامه را اضافه کرده و با چنگال هم مى زنيم تا خوب مخلوط شود ووانيل را اضافه مى کنيم .روى لايه اول مى ريزيم و داخل يخچال قرار مى دهيم تا ببنده
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کیک فنجانی بدون فر

    مواد لازم

    آرد : چهار قاشق غذاخوری
    شکر : چهار قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
    پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری
    وانیل : کمی
    تخم مرغ : ١عدد
    شیر : پنج قاشق غذاخوری
    روغن مایع : سه قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم.

    آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کاپ کیک لبو

    مواد لازم:

    آرد یک لیوان
    تخم مرغ دو عدد
    شکر نصف لیوان
    روغن مایع نصف لیوان
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
    لبو (پخته و رنده و سرد شده) نصف لیوان
    آب لبوی پخته نصف لیوان

    طرز تهیه:

    1.تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.
    2.آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.
    3.در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.

    به نظرم به تنهایی این کاپ کیک هم خوبه، اما اگر خواستین خوشگلش کنید اینجوریه:
    چهار قاشق شکر و 3 قاشق نشاسته+ نضف لیوان آب لبو را با هم قاطی کردم و روی گاز با شعله کم هم زدم تا غلیظ شد.وقتی سرد شد روی کیک ها ریختم و روی اون هم کمی پودر نارگیل.

    نکته : وقتی کامل درست کردید، بگذارید تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعد بخورین. اینجوری خوشمزه تره. در اینجا منظور از لیوان - لیوان دسته دار شیشه ای است
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    ترافل های شکلاتی

    مواد لازم :

    شکلات نیمه تلخ ، خرد شده ۲۸۵ گرم
    کره ۳ قاشق غذا خوری
    خامه‏ پرچرب ۱/۲ پیمانه
    شیره ذرت ۱ قاشق غذا خوری
    آب میوه (طعم شیرین) ۱/۴ پیمانه
    پودر نارگیل آجیل خرد شده و نارگیل ریز شده برای روی ترافل ها ۱/۲ پیمانه
    شکلات نیمه تلخ اضافه ۲۳۰ گرم

    طرز تهیه :

    ۱- 285 گرم شکلات نیمه تلخ و کره راداخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. مایع به دست آمده را 30 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید. سپس آن را خارج کنید و شکلات را هم بزنید و این کار را یک بار دیگر تکرار کنید و آنرا کنار بگذارید.
    ۲- در یک قابلمه کوچک، شیره ذرت و خامه پرچرب را روی حرارت متوسط اجاق گاز با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. از روی حرارت بردارید و روی مخلوط شکلات بریزید.
    ۳- اجازه دهید دو دقیقه بماند. با کمک کاردک پلاستیکی مواد را به خوبی هم بزنید تا کرم شکلاتی نرم و روانی به دست بیاید. در این مرحله آب میوه را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را داخل کاسه شیشه ای بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
    ۴- با کمک قاشق های توپی بستنی، شکلات ها را قالبی به صورت توپ در بیاورید و روی کاغذ روغنی داخل سینی بچینید و 30 دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید.
    ۵- پودر نارگیل، خرده های آجیل، بادام خرد شده و هر ماده ای که برای روی شکلات دوست دارید را در بشقاب های جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
    ۶- در این فاصله، 230 گرم شکلات نیمه تلخ را داخل کاسه بریزید و آن را روی قابلمه آبی که روی حرارت متوسط می جوشد بگذارید تابه طور غیر مستقیم و با بخار ذوب شود. شکلات را به طور مرتب هم بزنید تا دمای آن به 90 درجه فارنهایت برسد. به هیچ وجه اجازه ندهید حرارت شکلات بیشتر از 94 درجه فارنهایت شود زیرا ترافل ها خراب خواهند شد.

    ۷- ترافل ها را از یخچال خارج کنید و با کمک دست آنها را به شکل توپ در بیاورید. در این مرحله بهتر است از دستکش استفاده کنید.
    ۸- قاشق توپی بستنی را داخل شکلات مایع فرو کنید. آن را برگردانید تا شکلات اضافه بریزد. یکی از ترافل ها را داخل آن بگذارید و بچرخانید تا همه جای ترافل شکلاتی شود. سپس آن را داخل ماده دلخواه – آجیل، بادام، پودر نارگیل و ... – بغلتانید تا همه سطح آن را بپوشانند.
    ۹- به مدت 10 تا 15 ثانیه آن را داخل مواد نگهدارید و سپس روی کاغذ روغنی داخل سینی قرار دهید. پس از آماده کردن همه ترافل ها، آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید تا به اصطلاح خودشان را بگیرند
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    حلوا آجیلی

    مواد لازم برای۸ نفر :

    پودر نارگیل به مقدار لازم
    خلال پسته ۱/۳ پیمانه
    گردو خرد شده ۱/۳ پیمانه
    هل ۱ قاشق چای خوری
    پودر قند ۱۲۵ گرم
    کره ۱۲۵ گرم
    آرد نخودچی ۲۵۰ گرم

    طرز تهیه :

    ۱- ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم.
    ۲- كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود.
    ۳- پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود،
    ۴- سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر می‌چینیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم.

    سایر نکات
    1)اگر دوست دارید 1قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید.
    2)بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
    3)هر نوع مغز دیگری را میتوانید به این حلوا اضافه كنید.
    4)بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    باسلوق

    مواد لازم :
    مواد لازم میزان
    نشاسته 100 گرم
    شکر 200 گرم
    گلاب نصف لبوان
    آب سرد 2 لیوان
    روغن مایع یک قاشق چایخوری
    مغز گردو 100 گرم
    پودر نارگیل 150 گرم

    طرز تهیه :

    در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم . بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    سوفله توت فرنگی

    مواد لازم:
    ۵ عدد سفیده تخم مرغ
    کره یا مارگارین برای چرب کردن قالب
    شکر برای پاشیدن داخل قالب
    2 پیمانه توت فرنگی خرد شده
    ¼ پیمانه شکر
    ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    نصف پیمانه شکر
    شیره توت فرنگی یا شکلات مایع

    طرز تهیه:

    سفیده های تخم مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای خانه قرار دهید تا بماند. با کمک کره یا مارگارین قالب های سوفله یا فنجان ها را چرب کنید. شکر بپاشید و قالب را تکان دهید تا دانه های شکر به همه دیواره آن بچسبند. قالب ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.
    در همین فاصله، در یک کاسه متوسط توت فرنگی ها و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. در غذاساز یا مخلوط کن، توت فرنگی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که نرم و یکدست شود.
    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پفکی و سفید شوند. به آرامی نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    با کمک کاردک، سفیده های پف کرده تخم مرغ را داخل کاسه بریزید. مخلوط توت فرنگی را به آن اضافه کنید. خیلی آرام آنها رابا هم مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد. مایع به دست آمده را داخل قالب های سوفله بریزید.
    به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه آنها را داخل فر بپزید. برای اطمینان از اینکه کامل پخته است چنگالی در مرکز سوفله بزنید اگر نچسبید، یعنی پخته است.
    .با شیره توت فرنگی یا شکلات مایع آن را سرو کنید
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    شیرینی عسلی

    مواد لازم:
    آرد برنج: 1پیمانه
    پودر هل: 1 قاشق چایخوری
    پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
    کره ذوب شده: 50گرم
    پودر گردو: یک دوم پیمانه
    زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
    عسل: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
    حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلونخمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.
    این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا