کیک های گلدار مخصوص عروسی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
کیک های گلدار مخصوص عروسی
بیشتر کیک های عروسی با گل و بته های فراوان با گل های طبیعی یا گل های خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست می شوند. قبلاً برای درست کردن کیک ها از خامه استفاده می شد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیک ها گرفته است، زیرا به سازنده آن امکان آن را می دهد که با انعطاف پذیری فوندان، گل ها با جزئیات و دقت بیشتری درست شوند. فوندان به لایه خوراکی روی کیک گفته می شود که معنای لغوی این کلمه فرانسوی، "ذوب شدن" است.

فوندان کلاسیک به نحوه زیر تهیه می شود:

مواد لازم:

  • 1 قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
  • ربع فنجان آب سرد
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • نیم فنجان شیره ذرت رقیق
  • 1 قاشق غذاخوری گلیسیرین
  • 900 گرم شکر شیرینی پزی
  • نیم قاشق چایخوری کره نباتی سفید شیرینی پزی

روش تهیه:

1. ژلاتین را در کاسه کوچکی که آب سرد را در آن ریخته اید بپاشید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا نرم شود. کاسه را در مایکروویو بگذارید تا 30 ثانیه بماند و ژلاتین حل شود.

2. عصاره بادام، شیره ذرت و گلیسیرین را اضافه کنید. این مواد را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اگر مخلوط شما یکنواخت نشد، حدود 15 تا 20 ثانیه دیگر آن را در مایکروویو بگذارید و دوباره هم بزنید.

3. شکر را اضافه کنید. حدود 500 گرم از شکر را در کاسه ای الک کنید. وسط آن سوراخی درست کنید و مخلوط مایع را داخل این سوراخ بریزید. با قاشق چوبی هم بزندی تا این مخلوط چسبناک شود.

4. بقیه شکر را روی سطح تمیزی الک کنید. باقیمانده شکر را می توانید به مخلوط فوندان بیفزائید.

5. حالا زمان آن رسیده که فوندان را ورز دهید. فوندان را روی سطحی که شکر پاشیده اید بگذارید و ورز دهید تا اینکه تبدیل به توده ای یکنواخت و خم پذیر شود و اگر لازم شد شکر بیشتری اضافه کنید. کره نباتی را به دست هایتان بمالید و به ورز دادن فوندان ادامه دهید.

1399265_398.jpg


6. فوندان را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و هوای آن را بگیرید تا خشک نشود. این فوندان تقریباً تا شش روز در یخچال می ماند.

1399266_935.jpg


پس از آنکه فوندان را درست کردید، با رنگ غذا آن را به رنگ دلخواه خود درآورید و با ابزارهای قنادی مخصوصی که از فروشگاه های لوازم قنادی می خرید می توانید همانطور که در شکل می بینید با فوندان های رنگی، گل های رز زیبا برای کیک خود درست کنید. این کار کمی صبر و حوصله می خواهد، ولی در عین حال یکی از فعالیت های مهیج و در نهایت رضایتبخش، زیبا و به درد بخور است.

1399267_196.jpg


1399268_748.jpg


1399269_739.jpg


1399270_183.jpg


در زیر چند نمونه از کیک های عروسی گلدار را مشاهده می کنید.

1399271_913.jpg


1399272_106.jpg


1399273_986.jpg


1399274_252.jpg


1399275_804.jpg


1399276_430.jpg


1399277_522.jpg


1399278_927.jpg


1399279_634.jpg

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا