- عضویت
- 2018/02/17
- ارسالی ها
- 23,992
- امتیاز واکنش
- 29,350
- امتیاز
- 1,104
۴. برای فرار از جمعیت به شمال بروید
اگر به دنبال جایی میگردید که از هجوم گردشگران در امان باشد، استان شمالی بهترین گزینهی ممکن خواهد بود. به عنوان محل تمرکز گروه نظامی «ببرهای تامیل» و یکی از تازهترین مناطقی که به روی گردشگران باز شده است، این ناحیه فعلا از هجوم هتلها، گردشگران خارجی و دیگر امکانات دنیای امروز در امان مانده است.
اگر به سواحل طلایی دنج، معابد دورافتاده و شهرهای بندری دورهی استعمار علاقه دارید، حتما از شمال دیدن کنید.
۵. از غذاهای محلی غافل نشوید
سریلانکاییها غذاهای خوشمزهای دارند، پس تا میتوانید به شکمتان برسید. با این وجود، این که چه موقع و کجا میتوان غذای خوب خورد یک چالش جدی است. «هاپر»های (Hopper) کاسهای از بهترین غذاهای سریلانکا هستند. «هاپر» نوعی کرپ خوشمزه است که مواد اصلیاش را برنج و آرد تشکیل میدهند. در سریلانکا عموما «هاپر» را قبل از صبحانه یا اواخر بعد از ظهر سرو میکنند. برای ناهار برنج و کاری را امتحان کنید. «کوتو روتی» (Kottu Rotty) غذای دیگری است که تنها غروبها گیرتان میآید. این غذا مخلوطی از سبزیجات، تخممرغ و ادویه با نانی شبیه به لواش است.
اگر با کشورهای شرق آسیا آشنا باشید، از نبود دکههای غذای خیابانی در سریلانکا تعجب خواهید کرد. با این حال، در آشپرخانهی مهمانخانههای کوچک میتوانید بعضی از بهترین غذاها را بخورید.
اگر به دنبال جایی میگردید که از هجوم گردشگران در امان باشد، استان شمالی بهترین گزینهی ممکن خواهد بود. به عنوان محل تمرکز گروه نظامی «ببرهای تامیل» و یکی از تازهترین مناطقی که به روی گردشگران باز شده است، این ناحیه فعلا از هجوم هتلها، گردشگران خارجی و دیگر امکانات دنیای امروز در امان مانده است.
اگر به سواحل طلایی دنج، معابد دورافتاده و شهرهای بندری دورهی استعمار علاقه دارید، حتما از شمال دیدن کنید.
۵. از غذاهای محلی غافل نشوید
سریلانکاییها غذاهای خوشمزهای دارند، پس تا میتوانید به شکمتان برسید. با این وجود، این که چه موقع و کجا میتوان غذای خوب خورد یک چالش جدی است. «هاپر»های (Hopper) کاسهای از بهترین غذاهای سریلانکا هستند. «هاپر» نوعی کرپ خوشمزه است که مواد اصلیاش را برنج و آرد تشکیل میدهند. در سریلانکا عموما «هاپر» را قبل از صبحانه یا اواخر بعد از ظهر سرو میکنند. برای ناهار برنج و کاری را امتحان کنید. «کوتو روتی» (Kottu Rotty) غذای دیگری است که تنها غروبها گیرتان میآید. این غذا مخلوطی از سبزیجات، تخممرغ و ادویه با نانی شبیه به لواش است.
اگر با کشورهای شرق آسیا آشنا باشید، از نبود دکههای غذای خیابانی در سریلانکا تعجب خواهید کرد. با این حال، در آشپرخانهی مهمانخانههای کوچک میتوانید بعضی از بهترین غذاها را بخورید.