آموزش تزیین پیازچه و هویج
با استفاده از پیازچه و هویج میتوانید دو مدل جالب برای تزیین سالاد یا سرو با غذا آماده کنید
پیازچه را با چاقو به چند قسمت تقسیم کنید و با چاقو لبه های پیازچه را ریش ریش کنید
میتوانید انتهای پیازچه را با چاقو ریش ریش کنید سپس با چاقو لبه برش ها را فر دهید
هویج را پوست بکنید و به چند قسمت تقسیم کنید و هر تکه را به صورت خلالی برش بزنید
بخش سبز پیازچه را با چاقو به صورت باریک خرد کنید و کمی بجوشانید تا نرم و منعطف شود
خلال های هویج را بجوشانید تا نرم شوند سپس با پیازچه ای که جوشانده اید بسته بندی کنید