از تندیِ این «پاستا» آتش می گیرید!

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 166
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
از تندیِ این «پاستا» آتش می گیرید!
پاستا با سس تند از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از هر دوی فلفل چیلی تازه و پودر فلفل چیلی، باعث می شود تا در پاستا ۲ بافت و تندی متفاوت داشته باشیم.

مواد لازم:

  • فلفل چیلی قرمز ۴ عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • سیر ۵ حبه
  • ماهی آنچوی ۳ عدد
  • اورگانو خشک ۱ قاشق چای خوری
  • پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  • پاستا ۴۰۰ گرم
  • نان تست ۲ برش
  • پودر فلفل چیلی به میزان لازم

1244112_229.jpg


طرز تهیه:

1-فلفل های چیلی تازه را در ماهیتابه ای بزرگ بیاندازید. در ماهیتابه تا ارتفاع ۱ سانتی متر روغن بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت پایین بگذارید.

2- وقتی فلفل ها نرم شدند و روغن طعم و عطر آن ها را به خود گرفت، بیشتر آن را در ظرفی ریختی و برای مصرف های بعدی کنار بگذارید.

3- ۲ حبه سیر خرد شده را به همراه ماهی آنچوی و اورگانو به ماهیتابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید.

4- پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. حواستان باشد تا فلفل های چیلی نصف یا له نشوند، چون سس را خیلی تند می کنند.

5-در این میان پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و پودر سوخاری را آماده کنید.

6- تکه های نان ها را به همراه نوک انگشت نمک در غذاسار ریخته و بزنید تا کاملا ریز شود.

7- ۳ حبه سیر له شده را به همراه مقداری روغن در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت متوسط بریزید. بگذارید تا عطر آن بلند شود و بعد مقداری پودر فلفل چیلی به آن اضافه کنید.

8-بعد از ۱ یا ۲ دقیقه نان پودر شده را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه دیگر تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

9-پاستا را آبکشی کرده و به ماهیتابه ای که ترکیب گوجه در آن است اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید.

10- پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید (در هر ظرف یک عدد فلفل چیلی هم قرار دهید) و از ترکیب پودر سوخاری روی آن ها بپاشید و میل کنید.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستا با سس تند:

1- روی فلفل های چیلی تازه را با چاقو خراش دهید.

2- سیرها را پوست بگیرید. ۲ حبه از آن ها را ریز خرد کنید و ۳ عدد دیگر را له کنید.

3- نان ها را تکه تکه کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا