از صفر تا صد آشپزی: مهارت های اولیه برای آشپزی بهتر

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
cook-1.jpg



اگر آشپزی را یک تجربه پر استرس و گیج کننده می دانید نگران نباشید چون شما تنها نیستید. درست است که تخصص در آشپزی با تمرین به دست می آید اما با تلاش های کوچک هم می توانید هنر آشپزی تان را بهتر کنید. در درس امروز می خواهم درباره یکسری اصول اولیه آشپزی بگویم.

منبع:سایت بدونیم



اولین بار طبق دستور پخت پیش بروید

cook-2-1-600x400.jpg



ابتدا دستور پخت غذایی که می خواهید را بخوانید و لیست مواد اولیه را بنویسید.


اگر اولین بار است که این غذا را درست می کنید مطابق دستور آن پیش بروید. هیچ ماده ای را جایگزین نکنید و هیچ مرحله ای را رد نکنید. کوچک ترین تغییر در دستور پخت ممکن است روی نتیجه کارتان تاثیر بگذارد.


بعد از یک بار پختن دیگر دستتان می آید که چه موادی را کم کنید و چه موادی را زیاد.


با دنبال کردن دستورهای آشپزی فنون مختلف آشپزی را یاد می گیرید و این که چه چاشنی هایی را می توان با هم مصرف کرد. هر چه بیشتر این کار را انجام دهید راحت تر و سریع تر می توانید به روش خودتان آشپزی کنید و به غذا چاشنی بزنید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    آماده سازی مواد غذایی مهم است

    cook-3-600x400.jpg



    انجام دادن چند کار با هم حتی برای با تجربه ترین آشپزها نیز سخت است. باید از قبل برنامه ریزی کنید و همه چیز را سازماندهی کنید تا بتوانید روی آشپزی تمرکز کنید.


    وقتی می خواهید آشپزی کنید گوشت و سبزیجات را خرد شده آماده کنید، ادویه جات را اندازه گیری کنید و مطمئن شوید که تمام مواد لازم را دم دست دارید.


    در حین آشپزی تمیز و مرتب باشید

    cook-4-600x400.jpg



    هنگام آماده کردن مواد غذایی یک عد سطل کوچک دم دست داشته باشید تا تمام آشغال ها را داخل آن بریزید. از این زباله ها می توانید به عنوان کود استفاده کنید پس زباله های گوشتی را کنار بگذارید.


    در فاصله زمانی که باید منتظر جوش آمدن غذا بمانید از فرصت استفاده کنید و ظرف ها را بشوئید
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    همیشه با تابه گرم شروع کنید

    cook-6-600x400.jpg



    پیشنهاد می کنم قبل از اضافه کردن روغن حتما تابه یا قابلمه را گرم کنید. بسته به نوع غذا باید قبل از اضافه کردن غذا روغن را کمی در تابه گرم کنید.


    اگر غذا را به تابه سرد یا روغن سرد اضافه کنید غذا هنگام پخت بیشتر بخار می کند. به علاوه روغن به طور یکسان توزیع نمی شود به علاوه بخار می کند و غذا به طور یکسان نمی پزد.


    صبور باشید و با احساس غذا درست کنید

    cook-7-600x400.jpg



    خیلی اوقات وسوسه می شوید که برای اطمینان از پخته شدن غذا درب قابلمه یا فر را بارها باز می کنید. اما فراموش نکنید که این کارها به غذا آسیب می زند. باز کردن درب فر دما را پایین می آورد و زمان بیشتری باید برای پخت در نظر بگیرید. اگر دائم غذایی که در حال سرخ شدن است را تکان دهید هیچوقت به رنگ دلخواه نمی رسید. به جای این کارها صبور باشید و به زمانی که برای پخت در نظر گرفته اید اعتماد کنید. هر چه بیشتر آشپزی کنید حتی با بوی غذا و صدای قلقل آن متوجه می شوید که آیا غذا پخته است یا نه.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    زمان بندی هنگام آشپزی

    زمانی بندی وقتی مهم است که چند غذا را با هم می پزید و باید برای آن ها برنامه ریزی کنید. قبل از شروع این موارد را در نظر بگیرید:


    چه غذاهایی در فر می پزند و چه غذاهایی روی اجاق گاز؟


    درست کردن هر غذا چقدر زمان می برد؟


    اگر قرار است چند غذا را اجاق گاز درست کنم آیا می توانم همه آن ها را در یک زمان درست کنم یا به ترتیب؟


    آیا می توانم غذا را از قبل درست کنم و در دمای محیط قرار دهم؟


    اگر تمام این موارد را قبل از شروع در نظر بگیرید آشپزی کار آسانی خواهد شد.


    دائم غذا را بچشید و چاشنی بزنید

    cook-9-600x400.jpg



    هنگام آشپزی دائم غذا را بچشید تا مطمئن شوید که چاشنی های غذا کم نیست. چاشنی ها و ادویه جات در طول پخت تغییر می کنند پس چشیدن غذا در آخر آشپزی بسیار مهم است. اضافه کردن نمک و مایعات اسیدی مثل سرکه و آبلیمو عطر غذا را بیشتر می کند.


    منبع:سایت بدونیم
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا