اگر احساس میکنید هنگام روزهداری دهانتان بوی بدی میدهد و اطرافیانتان از دستتان همواره در حال فرار هستند، حتما دمنوشهایی که در ادامه معرفی میکنیم را امتحان کنید. این دمنوشهای گیاهی بهترین خوشبو کننده دهان بوده و همچنین نوشیدن آنها بسیار لـ*ـذتبخش است. در ادامه به معرفی خواص و طرز تهیهی این دمنوشها میپردازیم. لطفا با گیاه یاب همراه باشید.
بهترین خوشبو کننده دهان
دمنوش گل گاو زبان با لیمو عمانی
ترکیب گل گاو زبان با لیمو عمانی علاوه بر اینکه باعث میشود رنگ بهتری پیدا کند و مزه آن بهتر شود، بر خاصیت آرام بخشی این گیاه اضافه میکند.
گل گاو زبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد همچنین عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی از بین میرود بنابراین با ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از ۵۰ درصد از خاصیت آن از بین میرود.
بهترین خوشبو کننده دهان : مصرف این دمنوش به تنهایی باعث خوشبو کردن دهان میشود و اگر به همراه لیمو عمانی مورد استفاده قرار بگیرد میزان معطر کردن دهان را دوچندان میکند.
موارد منع مصرف
گل گاو زبان را نباید هرروز مصرف کرد؛ زیرا ممکن است در افراد متخلف باعث افزایش یا کاهش فشار خون شود؛ همچنین کسانی که تمایل به نوشیدن این دمنوش دارند باید پس از یک هفته تا ۱۰ روز مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز در میان آن را بنوشند.
مواد لازم
گل گاو زبان سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
عسل یا نبات به میزان لازم
آب جوش چهار لیوان
طرز تهیه
همانطور که گفتیم برای آنکه رنگ گل گاو زبان زیباتر شود و خاصیت آرام بخشتر و بوی معطری پیدا کند بهتر است کمی لیمو عمانی به آن اضافه کنید به این صورت که به ازای یک قاشق گل گاو زبان، یک لیمو عمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گل گاو زبان بریزید و بگذارید دم بکشد.
میتوانید مقداری نبات هم به این نوشیدنی اضافه کنید تا سردمزاجی گل گاو زبان گرفته شود و به عنوان مصلح عمل کند.
دمنوش فلفل سیاه
این دمنوش جز درمانهای طب سنتی چین به حساب میآید که برای درمان سرفههای خلطی مورد استفاده قرار میگیرد.
فلفل سیاه باعث تحـریـ*ک جریان خون در مخاط میشود و عسل نیز به عنوان آنتی بیوتیک و یک ماده طبیعی ضد سرفه تاثیر این دمنوش را چند برابر میکند.
فلفل سیاه برای جلوگیری از بوی بد دهان نیز کاربرد فراونی دارد.
طرز تهیه
یک قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده را با دو قاشق غذاخوری سعل، در یک فنجان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید و دمنوشتان را صاف کرده و جرعه جرعه میل کنید.
بهترین خوشبو کننده دهان
دمنوش گل گاو زبان با لیمو عمانی
ترکیب گل گاو زبان با لیمو عمانی علاوه بر اینکه باعث میشود رنگ بهتری پیدا کند و مزه آن بهتر شود، بر خاصیت آرام بخشی این گیاه اضافه میکند.
گل گاو زبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد همچنین عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی از بین میرود بنابراین با ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از ۵۰ درصد از خاصیت آن از بین میرود.
بهترین خوشبو کننده دهان : مصرف این دمنوش به تنهایی باعث خوشبو کردن دهان میشود و اگر به همراه لیمو عمانی مورد استفاده قرار بگیرد میزان معطر کردن دهان را دوچندان میکند.
موارد منع مصرف
گل گاو زبان را نباید هرروز مصرف کرد؛ زیرا ممکن است در افراد متخلف باعث افزایش یا کاهش فشار خون شود؛ همچنین کسانی که تمایل به نوشیدن این دمنوش دارند باید پس از یک هفته تا ۱۰ روز مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز در میان آن را بنوشند.
مواد لازم
گل گاو زبان سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
عسل یا نبات به میزان لازم
آب جوش چهار لیوان
طرز تهیه
همانطور که گفتیم برای آنکه رنگ گل گاو زبان زیباتر شود و خاصیت آرام بخشتر و بوی معطری پیدا کند بهتر است کمی لیمو عمانی به آن اضافه کنید به این صورت که به ازای یک قاشق گل گاو زبان، یک لیمو عمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گل گاو زبان بریزید و بگذارید دم بکشد.
میتوانید مقداری نبات هم به این نوشیدنی اضافه کنید تا سردمزاجی گل گاو زبان گرفته شود و به عنوان مصلح عمل کند.
دمنوش فلفل سیاه
این دمنوش جز درمانهای طب سنتی چین به حساب میآید که برای درمان سرفههای خلطی مورد استفاده قرار میگیرد.
فلفل سیاه باعث تحـریـ*ک جریان خون در مخاط میشود و عسل نیز به عنوان آنتی بیوتیک و یک ماده طبیعی ضد سرفه تاثیر این دمنوش را چند برابر میکند.
فلفل سیاه برای جلوگیری از بوی بد دهان نیز کاربرد فراونی دارد.
طرز تهیه
یک قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده را با دو قاشق غذاخوری سعل، در یک فنجان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید و دمنوشتان را صاف کرده و جرعه جرعه میل کنید.