بهترین غذاهای سالم ارزان‌قیمت

آدم برفی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/28
ارسالی ها
4,013
امتیاز واکنش
9,544
امتیاز
746
یکی از شکایت‌های رایج مردم درباره غذاهای سالم این است که این خوراکی‌ها می‌توانند گران‌قیمت باشند. اگرچه سلامتی شما این ارزش را دارد که برای آن بیشتر خرج کنید، اما بسیاری از بهترین غذاهای سالم ارزان‌قیمت هم وجود دارند که می‌توانید از آنها بهره ببرید. در ادامه به معرفی برخی از این خوراکی‌ها می‌پردازیم. لطفا با گیاه یاب همراه باشید.

behtarin-foods-arzaan.jpg


کره بادام زمینی
به گزارش گیاه یاب به نقل از «تایم» کره بادام زمینی یکی از بهترین غذاهای سالم ارزان قیمت است که در فروشگاهی پیدا می‌شود. البته کره بادام زمینی در انواع مختلفی وجود دارد که برخی از آنها بعلت ارگانیک بودن قیمت بیشتری دارند، اما حتی محصولات ارگانیک قیمت مناسبی داشته و مقرون به صرفه هستند. در ۲ قاشق کره بادام زمینی، حدود ۸گرم پروتئین، چربی‌های سالم و فیبر وجود دارد.

اسفناج ارگانیک خرد‌شده منجمد
سبزی‌های منجمد انتخابی عالی برای صرفه‌جویی در هزینه هستند. شما می‌توانید اسفناج منجمد را درون خوراک‌ها و سوپ‌های مختلف ریخته و از آن لـ*ـذت ببرید. به طور کلی سبزیجات یخ‌زده قیمت پایینتری نسبت به سبزیجات تازه دارند.

تخم‌مرغ
تخم‌مرغ حاوی مواد مغذی فراوانی است و همچنین قیمت مناسبی دارد. تخم‌مرغ می‌تواند کاربردهای فراوانی در آشپزی داشته و در دستور‌های پخت مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. تخم‌مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، ویتامین‌های ب، ویتامین دی، کولین و سلنیوم است.

لوبیا
لوبیاهای خشک ارزان‌ترین نوع این حبوبات هستند. البته لوبیاهای خشک قبل از مصرف نیازمند کمی برنامه‌ریزی و آماده‌سازی هستند. باید آنها را درون آب گذاشته و بگذارید برای چندین ساعت خیس بخورند. سپس آنها را پخته و میل کنید. لوبیا را می‌توانید در خوراک‌ها و سالاد‌های متنوع و مختلف استفاده کنید.

کلم
یکی از بهترین غذاهای سالم می‌باشد که در اغلب کشورها و در دسترس مردم است. یک کله کلم قیمت پایینی داشته و می‌تواند نصف نیاز روزانه‌ی شما به ویتامین ث را تامین کند. کلیم همچنین منبع خوبی از ویتامین کا، فولات و فیبر می‌باشد. جالب است بدانید که کلم همچنین سرشار از پری‌بیوتیک‌ها بوده که برای باکتری‌های مفید روده مفید هستند.

عدس
این حبوبات گرد و کوچک بسیار مغذی بوده و سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین‌های ب و فولات هستند. عدس را می‌توانید در سالاد‌، سوپ، خوراک، سس و… استفاده کنید.

مترجم: حسین حیدری
 

برخی موضوعات مشابه

بالا