تاثیر کشمش در کاهش بیماری

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
مصرف كشمش از رشد باكتري‌هاي دهاني كه باعث پوسيدگي‌هاي دندان و بيماري لثه مي‌شوند، جلوگيري مي‌كند. به گفته متخصصان برخي فيتوكميكال‌ها (تركيبات شيميايي گياهي موجود در بعضي گياهان) رشد باكتري‌هاي دهاني مربوط به بيماري‌هاي دهان و دندان را محدود مي‌كنند.

همچنين كشمش شيرين و چسبنده است و هر غذايي كه حاوي قند باشد و چسبناك هم باشد، به نظر مي‌رسد باعث پوسيدگي دندان مي‌شود، اما اين گروه تحقيقاتي عكس اين مطلب را مطرح مي‌كند.

تركيبات شيميايي گياهي تحت عنوان فيتوكميكال‌هاي موجود در كشمش با مبارزه با باكتري‌هاي دهاني به بهداشت دهان كمك مي‌كنند.

شايان ذكر است كشمش عمدتا حاوي فروكتوز و گلوكز است و سوكروز كه عامل اصلي بيماري دهان و دندان است، ندارد.
منبع:نرم افزار پزشک یار
 

برخی موضوعات مشابه

بالا