دستور پخت تا حالا پاپ‌کورن مرغی خوردی؟!

- کـیـمـیا -

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/02/25
ارسالی ها
5,643
امتیاز واکنش
45,406
امتیاز
1,001
محل سکونت
بندر انزلی
برترین ها: اگر عشق پاپ‌کورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید. این نوع پاپ کورن با برش های بسیار کوچک مرغ درست و با سس بلوچیز سرو می شود. یک اسنک بسیار خوشمزه و جالب و سالم.

• زمان تهیه و پخت: 15 دقیقه

• تعداد: 4 نفر

مواد لازم

• 2 عدد سـ*ـینه مرغ بدون استخوان

• 6 قاشق غذاخوری سس تند

• دو پیمانه مخلوط پنکک

• یک پیمانه آب

• نصف قاشق چایخوری پودر سیر

• نصف قاشق چایخوری سس تند و ادویه‌دار

• دو قاشق چایخوری سرکه سفید

• یک قاشق چایخوری نمک

• سس تَبَسکو

• روغن گیاهی

• سس بلوچیز

• ساقه کرفس

طرز تهیه

1. سـ*ـینه‌های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.

342942_676.jpg


2. سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید.

342943_788.jpg


3. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. 4 قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه‌فرنگی ادویه‌دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.

342944_357.jpg


4. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.

342945_229.jpg


5. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.

342946_759.jpg


6. آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

342947_995.jpg


7. مرغ ها را درون قیف پاپ‌کرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا