ترشه شامى

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 165
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
0885452491391214102a.jpg

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر:

  • گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم
  • پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری
  • سیبزمینی متوسط:1 عدد، آبپز
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • آبغوره: یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخممرغ مخلوط کنید. سیبزمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

2 از مایه به اندازه تخممرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامیها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

توصیه سر آشپز

غذایی از خطه گیلان. سیبزمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم بهصرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شدهاند، هوادارش شوند.

توصیه های ویژه

1 - قبل از برگرداندن شامیها به تابه روغن آن را خالی کنید.

2 - میتوانید به جای جعفری از هر سبزی معطر دیگری که مایلید استفاده کنید.

3 - مقدار آبغوره به اندازهای باشد که نصف شامیها را بپوشاند.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا