- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![0885452491391214102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/0885452491391214102a.jpg)
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم
- پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری
- سیبزمینی متوسط:1 عدد، آبپز
- روغن مایع: به میزان لازم
- آبغوره: یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخممرغ مخلوط کنید. سیبزمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.
2 از مایه به اندازه تخممرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.
3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامیها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.
توصیه سر آشپز
غذایی از خطه گیلان. سیبزمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم بهصرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شدهاند، هوادارش شوند.
توصیه های ویژه
1 - قبل از برگرداندن شامیها به تابه روغن آن را خالی کنید.
2 - میتوانید به جای جعفری از هر سبزی معطر دیگری که مایلید استفاده کنید.
3 - مقدار آبغوره به اندازهای باشد که نصف شامیها را بپوشاند.
آخرین ویرایش توسط مدیر: