غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 84
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یكی از معروف ترین غذاهای شمالی است كه در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه كه اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شك می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.

مواد لازم:

  • 3 عدد سـ*ـینه مرغ
  • 500 گرم سبزی خورش
  • 2 عدد پیاز
  • 3 /1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 2 /1 پیمانه آبغوره
  • 5 ق س سماق
  • 3 /1 پیمانه غوره
  • 5 حبه سیر
  • روغن و نمک به مقدار لازم

1080970_933.jpg



طرز تهیه:


1. سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده‌اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.

2. سبزی‌ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

3. پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می‌توانید سبزی‌های تفت داده شده را با آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد - به روغن بیفتد - سپس با برنج سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا