النگوی اناری؛ سالاد انار به شکل حلقه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید.
من امسال یه سالاد خوشمزه رو بهتون معرفی می کنم به اسم سالاد انار به شکل حلقه! البته به انگلیسی بهش میگن Pomegranate Bracelet که معنی تحت اللفظیش میشه النگوی اناری! سالاد خوشمزه ایه و مناسب شب یلدا!​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • دانه انار به میزان لازم (تقریبا یک انار دون شده )
  • سـ*ـینه مرغ 1 عدد سـ*ـینه مرغ کامل
  • گردوی خرد شده 1 لیوان
  • تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • لبوی متوسط 3 عدد
  • هویج متوسط 3 عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093124_724.jpg

طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
هویج، سیب زمینی و لبو رو جداگونه بذارید بپزه. وقتی سرد شده پوستشون رو بگیرید و درشت رنده کنید. تخم مرغ رو هم آب پز و بعد رنده کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سـ*ـینه مرغ رو با کمی آب و نمک بذارید بپزه و بعد ریش ریش کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای این که سالاد شکل حلقه ای داشته باشه یه چیز استوانه ای باید برای وسط سالاد استفاده کنیم. من قوطی بکینگ پودر رو با فویل پوشوندم و ازش استفاده کردم.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093125_681.jpg

نحوه کار به این صورته که شیء استوانه ای رو وسط یه بشقاب صاف قرار میدیم...​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093126_365.jpg

و بعد مواد لازم رو که آماده کردیم به ترتیب زیر توی بشقاب و اطراف استوانه به صورت لایه لایه میچینیم. هر لایه رو که چیدیم کمی نمک می پاشیم و یه مقدار هم سس مایونز می زنیم. البته برای کم کردن چربی سالاد می تونید از سس مایونز کم چرب و یا ترکیبی از سس مایونز و ماست استفاده کنید. ضمناً یه جاهایی که گفته سس مایونز بزنید میتونید اون لایه ها رو سس نمالید. ترتیب لایه ها به این صورته:​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • سیب زمینی
  • سس مایونز
  • نصف لبوها
  • سس مایونز
  • هویج
  • سس مایونز
  • گردو
  • نصف مرغ
  • سس مایونز
  • تخم مرغ
  • سس مایونز
  • نصف مرغ
  • سس مایونز
  • نصف لبو
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
الان این لایه اوله که سیب زمینی هست:​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093127_983.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این بعد از مالیدن سس روی لایه اول:​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093128_102.jpg

این لایه دوم که لبوی رنده شده هست:​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093129_866.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
و به همین ترتیب ادامه میدیم (مطابق ترتیبی که بالا نوشتم) تا به آخرین لایه برسیم. نهایتاً روی سالاد رو به صورت کلی کمی سس بمالید.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093130_544.jpg


حالا کل سالاد رو با دونه های انار بپوشونید.

[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093131_459.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بعد با احتیاط استوانه رو خارج کنید.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093132_421.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگه خواستید میتونید دیواره داخلی حلقه رو هم با انار بپوشونید یا این که به همین صورت رها کنید. سالاد رو بذارید تو یخچال حداقل 1-2 ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و طعم های مختلف به خورد هم برن.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1093133_956.jpg


1093134_592.jpg
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا