- عضویت
- 2016/11/28
- ارسالی ها
- 4,013
- امتیاز واکنش
- 9,544
- امتیاز
- 746
ترش کردن معده یا همان رفلاکس نوعی واکنش است که در پی آن اسید داخل معده به مری بازگشته و به همین دلیل است که این مشکل همراه با سوزش گلو همراه است. این عارضه میتواند دلایلی مختلفی داشته باشد که شایع ترین آن مربوط به تغذیه ی فرد است. در ادامه نظر متخصص طب سنتی را درباره ی ترش کردن معده ، عوامل بروز آن و روش های درمانی موجود میخوانیم.
غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده شده و دریچهای که حدفاصل معده و مری قرار دارد مانع برگشت و رفلکس اسید به مری میشود.
این دریچه به صورت فیزیولوژیک در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و مجدد محکم بسته میشود و درصورتیکه دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست دهد اسید به مری باز میگردد.
با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش مییابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرسد.
ترش کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلاکس اسید معده است، بیماریهای آلرژی، سینوزیت، گلودرد،سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم میتواند بر اثر رفلاکس اسید معده باشد که در مرحله اول باید این بیمار درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد.
در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب ومتورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر میکند و سلامت شخص را به خطر می اندازد.
کاهش وزن، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از غذاهای چرب، فست فودها، قهوه، از جمله عوامل پیشگیرانه رفلاکس اسید معده است.
نظریه متخصص طب سنتی و درمان ترش کردن معده
دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی گفت: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده میباشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه میگردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.
وی افزود: برای این کار به محضی که احساس کردید معده شما میخواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: چون جوش شیرین یک باز محسوب میشود و ترشی از اسید است، وقتی آنها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک میگردند و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم میماند.
وی با توجه به اینکه جوششیرین درمان علت مشکل اصلی نیست، تصریح کرد: جوش شیرین درمان علامتی محسوب میشود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا رفع میکند. همچنین با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود بپردازند.
دکتر روازاده خاطر نشان کرد: توصیه میشود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفتهای دو یا سه بار حتما خورده شود و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود ۱ ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوهها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.
وای جی سی ، آکاایران
غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده شده و دریچهای که حدفاصل معده و مری قرار دارد مانع برگشت و رفلکس اسید به مری میشود.
این دریچه به صورت فیزیولوژیک در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و مجدد محکم بسته میشود و درصورتیکه دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست دهد اسید به مری باز میگردد.
با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش مییابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرسد.
ترش کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلاکس اسید معده است، بیماریهای آلرژی، سینوزیت، گلودرد،سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم میتواند بر اثر رفلاکس اسید معده باشد که در مرحله اول باید این بیمار درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد.
در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب ومتورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر میکند و سلامت شخص را به خطر می اندازد.
کاهش وزن، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از غذاهای چرب، فست فودها، قهوه، از جمله عوامل پیشگیرانه رفلاکس اسید معده است.
نظریه متخصص طب سنتی و درمان ترش کردن معده
دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی گفت: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده میباشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه میگردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.
وی افزود: برای این کار به محضی که احساس کردید معده شما میخواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: چون جوش شیرین یک باز محسوب میشود و ترشی از اسید است، وقتی آنها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک میگردند و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم میماند.
وی با توجه به اینکه جوششیرین درمان علت مشکل اصلی نیست، تصریح کرد: جوش شیرین درمان علامتی محسوب میشود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا رفع میکند. همچنین با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود بپردازند.
دکتر روازاده خاطر نشان کرد: توصیه میشود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفتهای دو یا سه بار حتما خورده شود و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود ۱ ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوهها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.
وای جی سی ، آکاایران