مواد لازم
تست پوره باقالی و میگوی شیرین
طرز تهیه: برای آماده سازی کره ی ترخون، در کاسه ای کوچک کره و ترخون و کمی نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کاسه ی کوچکی را از آب و یخ پر کنید و کنار بگذارید. یک قابلمهی کوچک آب را جوش بیاورید و پیمانه قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. باقالی را به مدت 1 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آبکش کنید و در آب و یخ بریزید. پس از خنک شدن باقلا با دست پوست آن را بشکافید و جدا کنید و در کاسه ای بریزید. (اگر از نخود فرنگی استفاده می کنید این مرحله لازم نیست.)
در تابه ی متوسط روغن را روی شعله ی متوسط داغ کنید. پیاز و ½ نمک را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک شود (5 تا 6 دقیقه). باقالی را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر ادامه دهید تا نرم شود. مخلوط را در غذاساز بریزید و با خامه، 1 قاشق کره ی ترخون و باقیمانده نمک میکس کنید تا نرم و یکدست شود.
در تابه ی متوسط کره را روی شعله ی متوسط آب کنید. میگو را اضافه کنید و به آرامی طبخ کنید. به مدت 1 دقیقه کره را روی میگوها بریزید تا شروع به گرد شدن کنند. میگوها را نمک بزنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود (1 دقیقه). سپس در کاسه ای بریزید و آب لیمو بزنید.
باقیمانده ی کره را روی تست ها بمالید و کمی نمک روی آن بپاشید. نانها را برشته کنید. برای سرو روی هر نان مقدار زیادی از پوره ی باقلا بریزید. اسفناج را به میگو اضافه کنید و روی باقالی بریزید. تست خوشمزه را سرو کنید.
- كرهي بينمك 4 قاشق
- برگ ترخون ريز خرد شده 1 قاشق
- نمک 2 قاشق چایخوری
- باقالی پاک شده 225 گرم
- روغن زیتون 1 و 1/2 قاشق
- پیاز ریز خرد شده 1/2 عدد
- خامه پرچرب 2 قاشق
- میگو درشت پوست گرفته و از طول نصف شده 225 گرم
- آب نصف عدد لیمو
- نان تست 4 عدد
- کره برای تست 1 قاشق
- مقداري اسفناج ريز
تست پوره باقالی و میگوی شیرین
طرز تهیه: برای آماده سازی کره ی ترخون، در کاسه ای کوچک کره و ترخون و کمی نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کاسه ی کوچکی را از آب و یخ پر کنید و کنار بگذارید. یک قابلمهی کوچک آب را جوش بیاورید و پیمانه قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. باقالی را به مدت 1 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آبکش کنید و در آب و یخ بریزید. پس از خنک شدن باقلا با دست پوست آن را بشکافید و جدا کنید و در کاسه ای بریزید. (اگر از نخود فرنگی استفاده می کنید این مرحله لازم نیست.)
در تابه ی متوسط روغن را روی شعله ی متوسط داغ کنید. پیاز و ½ نمک را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک شود (5 تا 6 دقیقه). باقالی را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر ادامه دهید تا نرم شود. مخلوط را در غذاساز بریزید و با خامه، 1 قاشق کره ی ترخون و باقیمانده نمک میکس کنید تا نرم و یکدست شود.
در تابه ی متوسط کره را روی شعله ی متوسط آب کنید. میگو را اضافه کنید و به آرامی طبخ کنید. به مدت 1 دقیقه کره را روی میگوها بریزید تا شروع به گرد شدن کنند. میگوها را نمک بزنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود (1 دقیقه). سپس در کاسه ای بریزید و آب لیمو بزنید.
باقیمانده ی کره را روی تست ها بمالید و کمی نمک روی آن بپاشید. نانها را برشته کنید. برای سرو روی هر نان مقدار زیادی از پوره ی باقلا بریزید. اسفناج را به میگو اضافه کنید و روی باقالی بریزید. تست خوشمزه را سرو کنید.
![-پوره-باقالی-و-میگو-شیرین.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/تست-پوره-باقالی-و-میگو-شیرین.jpg)