![toast-cup.jpg](http://irancook.ir/upload/foodmokamel/pishghaza/toast-cup.jpg)
تست کاپ
نان تست 10 عدد . روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری . تخم مرغ مقدار لازم
![toast-cup-1.jpg](http://irancook.ir/upload/foodmokamel/pishghaza/toast-cup-1.jpg)
طرز تهیه : نان های تست را با لیوان به شکل گرد قالب بزنید سپس نان ها را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود.
![toast-cup-2.jpg](http://irancook.ir/upload/foodmokamel/pishghaza/toast-cup-2.jpg)
داخل قالب های کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید و نان ها را داخل قالب ها قرار دهید و با فشار دست نان ها را به ته قالب بچسبانید.
![toast-cup-3.jpg](http://irancook.ir/upload/foodmokamel/pishghaza/toast-cup-3.jpg)
داخل هر نانی که در قالب قرار داده اید 1 تخم مرغ بشکنید و روی آن نمک و فلفل بزنید ( دقت کنید دیواره های قالب به تخم مرغ آغشته نشود ).
قالب را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی و تخم مرغ ها بسته شوند ، پس از پخت اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : میتوانید برای داخل تست از مواد دیگری نیز استفاده کنید ، میتوانید با همین روش و بدون تخم مرغ نان ها را تست کنید و داخل آن را با سالاد الویه ، سالاد مرغ و … پر کنید.