- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
telegram.me/tebir
تغذیه سالم از دیدگاه یک محقق طب سنتی
یک محقق طب اسلامی با تشریح تغذیه سالم در افراد گفت: هر شخص در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم کرده و به طور صحیح از آن استفاده کند.
پیشگیری سادهتر از درمان است و نیاز به هزینه زیادی ندارد و برعکس درمان معمولاً هزینههای گزافی را در بر دارد و نهایتاً ممکن است به درمان قطعی نیز منجر نشود و حتی ممکن است منجر به مرگ بیمار شود.
یکی از سادهترین و بهترین راههای پیشگیری از بیمار شدن، رعایت بهداشت و نظافت، شناخت بدن و نوع مزاج خود همچنین مصرف غذاهای مناسب است.
هر شخصی در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم آورده و به طور صحیح از آن استفاده کند.
افراد در هنگام بیماری از مصرف بیش از حد غذا پرهیز کنند
سید علی ابوالحبیب، محقق طب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار میکند: یکی از اصول پیشگیریها، عدم استفاده از هر نوع غذا در هنگام کسالت و بیاشتهایی است.
به گفته وی، برای پیشگیری از بیماریها، نخستین لقمه یا قاشق غذایی که افراد در دهان خود میگذارند، اگر احساس بیمزگی یا احساس بدی داشتند، فوراً آن را دور بریزند و تا پیدا کردن اشتها هیچ نوع غذای دیگری مصرف نکنند زیرا سلامتی افراد در گرو همین کار است.
این محقق طب اسلامی اضافه میکند: در غیر این صورت بعد از زمان کوتاهی ناراحتیهای جسمی و پس از آن ناراحتیهای روحی به سراغ افراد خواهد آمد.
هر فردی ساختار و خصوصیات بدن خود را بهتر از پزشک میداند
ابوالحبیب میافزاید: هر فردی ساختار و خصوصیات بدن خود را بهتر از هر پزشکی میداند همچنین میداند که به چه چیزهایی حساسیت دارد و چه نوع غذاهایی با بدن او سازگار نیست.
وی ادامه داد: سالم بودن و با نشاط و سلامت زیستن هدیهای از جانب خداوند است که باید قدر آن را دانست. افراد باید سعی کنند با اسیر نشدن در بند هوی و هـ*ـوس بـرده شکم نشوند و خود را به هلاکت نیندازند همچنین پیامبر گرامی اسلام «ص» میفرماید «معده خانه همه بیماریهاست و امساک و کمخوری در رأس همه داروهاست».
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
⚛عضویت
تغذیه سالم از دیدگاه یک محقق طب سنتی
یک محقق طب اسلامی با تشریح تغذیه سالم در افراد گفت: هر شخص در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم کرده و به طور صحیح از آن استفاده کند.
پیشگیری سادهتر از درمان است و نیاز به هزینه زیادی ندارد و برعکس درمان معمولاً هزینههای گزافی را در بر دارد و نهایتاً ممکن است به درمان قطعی نیز منجر نشود و حتی ممکن است منجر به مرگ بیمار شود.
یکی از سادهترین و بهترین راههای پیشگیری از بیمار شدن، رعایت بهداشت و نظافت، شناخت بدن و نوع مزاج خود همچنین مصرف غذاهای مناسب است.
هر شخصی در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم آورده و به طور صحیح از آن استفاده کند.
افراد در هنگام بیماری از مصرف بیش از حد غذا پرهیز کنند
سید علی ابوالحبیب، محقق طب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار میکند: یکی از اصول پیشگیریها، عدم استفاده از هر نوع غذا در هنگام کسالت و بیاشتهایی است.
به گفته وی، برای پیشگیری از بیماریها، نخستین لقمه یا قاشق غذایی که افراد در دهان خود میگذارند، اگر احساس بیمزگی یا احساس بدی داشتند، فوراً آن را دور بریزند و تا پیدا کردن اشتها هیچ نوع غذای دیگری مصرف نکنند زیرا سلامتی افراد در گرو همین کار است.
این محقق طب اسلامی اضافه میکند: در غیر این صورت بعد از زمان کوتاهی ناراحتیهای جسمی و پس از آن ناراحتیهای روحی به سراغ افراد خواهد آمد.
هر فردی ساختار و خصوصیات بدن خود را بهتر از پزشک میداند
ابوالحبیب میافزاید: هر فردی ساختار و خصوصیات بدن خود را بهتر از هر پزشکی میداند همچنین میداند که به چه چیزهایی حساسیت دارد و چه نوع غذاهایی با بدن او سازگار نیست.
وی ادامه داد: سالم بودن و با نشاط و سلامت زیستن هدیهای از جانب خداوند است که باید قدر آن را دانست. افراد باید سعی کنند با اسیر نشدن در بند هوی و هـ*ـوس بـرده شکم نشوند و خود را به هلاکت نیندازند همچنین پیامبر گرامی اسلام «ص» میفرماید «معده خانه همه بیماریهاست و امساک و کمخوری در رأس همه داروهاست».
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
⚛عضویت