ته‌چین بپزید؛ ته‌چین اسفناج و مرغ وقارچ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ABC-Recovered-Recovered.jpg



اگرهوس غذای فانتزی وراحت کرده‌اید ته‌چین غذایی فوق‌العاده خوشمزه وهمه‌پسند است. ته‌چین اسفنجاج و قارچ با مرغ غذای کاملی است .با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان درمصرف آن بهترین روش برای استفاده ازآن پخت به این شکل است. آموزش تهیه این ته‌چین‌ و ته چین مرغ و قارچ را درآشپزخانه مدآنلاین ببینید.

مواد لازم برای ته چین اسفناج

700.jpg


گوشت: 600 گرم

برنج: 5 تا 6 پیمانه

اسفناج: 800 گرم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

رب انار: 1 پیمانه

روغن: به میزان لازم

روش تهیه

ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و با فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد ازپخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج‌ها را شسته و نیمه خرد کنید و درروغن تفت دهید و با رب‌انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.دریک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقه‌ای سیب‌زمینی را برای ته‌دیگ، کف قابلمه بچینید وروی آنها را نمک بپاشید. سپس ازبرنج با کفگیر روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و بعد هم گوشت واسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید. مقداری ازآب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترش‌تری را می‌پسندید، می‌توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید.

نکات تکمیلی در مورد ته‌ چین اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است .ته‌چین اسفناج را می‌توانید در وعده‌های ناهار و شام سرو کنید.همچنین می‌توان در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطارمیل کرد .

(توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است .)

موادلازمبرایته‌چینمرغوقارچ

2.jpg


مرغ:2 عدد و نصفی

پیاز:1 عدد

قارچ:150 گرم

زرشک: یک سوم پیمانه

ماست:1 لیوان

زردهتخممرغ:3 عدد

برنجآبکششده:3 پیمانه

زعفراندمکرده:بهمیزانلازم

روغن:بهمیزانلازم

روش تهیه

مرغراباپیاز،نمکوزردچوبهومقداریزعفرانمی‌پزیموپسازپختاستخوان‌هایآنراجداکردهوبهقطعه‌هایکوچکخردکنیم. قارچراتفتمی‌دهیم؛همین‌طورزرشکراباکمیشکرتفتدادهوبامرغخردشدهمخلوطکردهوهمهراباهمتفتمی‌دهیم.ماست؛زعفراندمکردهوزردهتخم‌مرغراباهممخلوطکردهبرنجرارویاینموادریختهوخوبمخلوطمی‌کنیم. کفقابلمهیاتابهبلندیراروغنریختهمی‌گذاریمخوبداغشود.سپسنیمیازبرنجمخلوطشدهبامایهماستراکفتابهریختهصافکردهمرغرارویآنگذاشتهوکاملاصافمی‌کنیم.درآخرمابقیبرنجرارویمرغقراردادهدربتابهراگذاشتهحرارترازیادمی‌کنیموقتیبخارکردشعلهپخش‌کنزیرآنگذاشتهوحرارتراکممی‌کنیموحدودنیمتا 45 دقیقهزماندادهبعدازپختدرظرفمناسبمی‌کشیم.

نکات تکمیلیدرموردتهچینمرغو قارچ

زمانآمادهسازیمواداولیهومایحتاجآنحدودا 30 دقیقهوزمانپختوانتظارآندرحدود 45 دقیقهباشد .ته‌چین ‌مرغوقارچرامی‌توانیددروعده‌هایناهار وشامسروکنید . همچنینمی‌تواندرماهرمضانبهعنوانسحری یا افطارمیلکرد .

(مقدارمواداولیهودستورتهیهبرای 4 نفرمناسب است.)

مواد لازم برای سالاد مرغ چینی

3.jpg


کلم قرمز:2 و 1/2 فنجان (خلالی خرد شود(

هویج :1/2 فنجان (رنده شده(

پیازچه:1/3 فنجان (خلالی خرد شود هم گل پیازچه قسمت سفید و هم ساقه سبز(

سـ*ـینه‌مرغ:500 گرم (خلالی خرد شود(

سویا سس:3 قاشق سوپ‌خوری و یک قاشق چای‌خوری

شکرقهوه‌ای:3 و1/2 قاشق چای‌خوری

سیر:یک حبه

زنجبیل:یک قاشق سوپ‌خوری

گشنیزتازه:1/4 فنجان ویک قاشق سوپ‌خوری (خرد شده(

آبلیموتازه:یک قاشق سوپ‌خوری

روغن بادام‌زمینی:2 قاشق سوپ‌خوری (می‌توانید روغن زیتون نیزاستفاده کنید)

آب‌گرم:یک قاشق سوپ‌خوری

کره بادام‌زمینی:3 قاشق سوپ‌خوری

بادام زمینی یا بادام بوداده:1/3 فنجان

نمک وفلفل سیاه:به میزان لازم

روش تهیه

مرغ‌های خلالی رابا نمک وفلفل طعم‌دارکنید وبا یک قاشق سوپ‌خوری روغن بادام‌زمینی سرخ کنید. (حدود 4 دقیقه زمان برای سرخ‌شدن مرغ‌ها کافی است(

کلم قرمز،هویج، پیازچه، یک قاشق چای‌خوری سویا سس، یک قاشق چای‌خوری شکرقهوه‌ای و کمی نمک را با هم مخلوط کنید وبه مدت 20 دقیقه به کناری بگذارید؛ دراین مدت چند باراین مواد را هم بزنید.سیروزنجبیل را هم درغذاساز بریزید و به شکل پوره درآورید.دریک کاسه کوچک کره بادام زمینی، بقیه روغن بادام زمینی، یک قاشق سوپ‌خوری آب گرم، آبلیمو،3 قاشق سوپ‌خوری سویا سس و2 و1/2 قاشق چای‌خوری شکرقهوه‌ای را با هم خوب مخلوط کنید (به طوری که شکر کاملاً حل شود).سیر و زنجبیل را هم به این سس اضافه کنید.بعد این سس را به مخلوط سبزیجات (کلم وهویج و...) اضافه وهمه مواد راخوب با هم مخلوط کنید.وقتی مرغ‌ها خنک شد با سبزیجات مخلوط کنید ودرزمان سروگشنیزخرد شده و بادام‌های بوداده را روی سالاد بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ چینی

سالاد مرغ چینی جزو انواع سالاد می‌باشد.زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه می‌باشد.سالاد مرغ چینی را می‎توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .

(مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر است.)​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا