«کوکی اصل لاهیجان» را در خانه بپزید!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 94
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
اگه رفته باشین لاهیجان، بدون شک کوکی هاشو امتحان کردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت لاهیجان و بیارین خونتون!

مواد لازم:

  • گردوی خرد شده 350 گرم
  • تخم مرغ6 عدد
  • روغن مایع 100 گرم
  • روغن جامد یا کره 300 گرم
  • پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)
  • کشمش پلویی 350 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
  • شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
  • آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)

1363376_263.jpg


طرز تهیه:

1. اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.
روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید،

2. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.

3. وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.

4. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید

5. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید.

6. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید.

♦️ توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.

♦️ بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین.

7. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین سردبشه وبعد داخل ظرف سرو بچینید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا