دلمه بپزید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 96
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ABC.jpg


مدآنلاین: غذای کم چرب وسرشارازویتامین را به روش بخارپزتهیه کرده تا ازخواص آن بیشتر بهره‌مند شوید. دلمه یکی ازغذاهایی است که اغلب ما ایرانی‌ها درفصل بهارمی‌پزیم وعاشق این غذا هستم امیدواریم بپزید ولذت ببرید. فلفل دلمه‌ای شکم پررا با همین روش به شما آموزش می‌دهیمبا مدآنلاین همراه باشید.

طرز تهیه دلمه فلفل

700.jpg


فلفل دلمه‌ای: 4 عدد دررنگ‌های مختلف

برنج قهوه‌ای: یک دوم پیمانه

گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه

نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر

آب گوجه فرنگی: یک پیمانه

گشنیزخرد شده

آجیل خرد شده برای تزئین

نمک و فلفل برای تزئین

روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

اول سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقو برش داده و تخم‌های آنها را خارج کنید و کناربگذارید.درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پرکرده وآنها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

طرز تهیه دلمه برگ مو

2.jpg


آب یک دوم پارچ

سبزی معطرریزخرد شده به میزان دلخواه

زیره سبز به میزان لازم

پیازمتوسط یک عدد

لپه خیسانده 250 گرم

ماش 250گرم

برنج به تعداد نفرات هر نفر یک پیمانه

گوشت چرخ کرده 500گرم

کشمش پلویی به میزان به میزان دلخواه

شیره انگوردوقاشق غذاخوری

جوزهندی به میزان لازم

برگ مو به میزان لازم

سرکه یک دوم پیمانه

پودرگشنیزبه میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ابتدا برگ موها را شسته پنج دقیقه درآب بجوشانید تا نرم شوند وبعد آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود وکناربزارید. لپه وماش را درتابه‌ای بدون روغن بودهید تا خامی آنها گرفته شود.پیازرا بصورت نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت دهید وگوشت چرخ کرده رابه آن اضافه کنید. تمام ادویه‌ها را به مقدارلازم اضافه کنید وماش ولپه را که قبلا بودادید به مخلوط گوشت اضافه کنید و آب بریزید تا ماش ولپه بپزد سبزی جات معطرراهم الان اضافه کنید.برنج را جدا درقابلمه ریخته وبعد ازآبکشی برنج مواد بالا را که آب خود را کشیده‌اند(یعنی دیگه آب ندارند وماش ولپه ها پخته شدند )به برنج اضافه کنید لازم نیست برنج را دم کنید .درپایان بعد ازمخلوط کردن برنج با موادگوشتی آنها رابه هرشکل که دوست دارید داخل برگ موبپیچید وبزارید بپزد نیم‌ساعت بعد ازدم‌انداختن دلمه مخلوط سرکه وشیره راروی دلمه ها بریزید تا طعم خوبی بگیرند.

طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

3.jpg


کلم 1 عدد 1(تا 1/5 کیلوگرم(

گوشت سـ*ـینه مرغ نیم کیلوگرم

سیب‌زمینی پخته شده 3 عدد کوچک

زنجبیل یک سوم قاشق چای‌خوری

قارچ ریزشده250 گرم

پیازچه 5 عدد

نمک و فلفل به مقدارلازم

سیر2 حبه

یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب جوش آید، 3 قاشق غذاخوری پرنمک داخل آن ریخته وبرگ‌های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ‌های تازه برسیم، سپس آن را با کارد تیز جدا می‌کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می‌دهیم.سپس ازداخل آب جوش آن را بیرون آورده وداخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می‌دهیم، ورقه‌های برگ کلم را ازداخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه‌ای تمیزپهن می‌کنیم و روی آن را می‌اندازیم.حال گوشت سـ*ـینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می‌کنیم، پیازچه‌ها راریزخرد کرده، سیب زمینی پخته شده را ازرنده درشت رد کرده وقسمت وسط کلم را ریزخرد می‌کنیم، حدود یک لیوان این مواد را درظرفی ریخته ونمک و فلفل و زنجبیل و سیررا اضافه می‌کنیم وبا دست، مایه را مخلوط می‌کنیم.مواد آماده پیچیدن است، برگ‌های آماده را برداشته و یک قاشق از مواد راداخل برگ کلم قرار داده و آن را می‌پیچیم، دلمه‌های پیچیده شده را درظرف مخصوص قرارداده وداخل قابلمه‌ای که درآن آب است قرارمی‌دهم و روی حرارت می‌گذاریم. درظرف را بسته تا با بخار آب دلمه‌ها پخته شوند، پس از2 ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.

سس مخصوص روی دلمه

1عدد پیازبزرگ که ریز خرد کرده‌ایم همراه با 2 قاشق روغن کمی تفت می‌دهیم، آنگاه حدود 200 گرم قارچ ریزشده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی با پیازها تفت می‌دهیم.حدود 5/1 تا 2 لیوان آب به آن اضافه کرده ویک عدد سیب زمینی کوچک را با رنده‌ریز خرد کرده وهمراه با نمک و فلفل به مخلوط بالا می‌افزائیم تا پخته شود وکمی غلیظ شود، سپس 2 قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می‌کنیم و پس ازیکی دوجوش شعله را خاموش کرده ومایه را با کیسه له می‌کنیم، سس شما آماده است و روی دلمه‌های پخته شده بریزید.

توجه: دلمه کلم با مرغ جزودلمه وکوفته می‌باشد.زمان آماده سازی مواد اولیه ومایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقهوزمان پخت وانتظارآن درحدود2 ساعت و0 دقیقه می‌باشد.دلمه کلم با مرغ را می‌توانید دروعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین می‌توان درماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدارمواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می‌باشد .

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

4.jpg


قارچ نیم کیلوگرم

سـ*ـینه مرغ یک عدد

پنیرموتزارلا 200 گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه‌ای یک عدد

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

موادلازم برای سس سفید

آرد سه قاشق غذاخوری

شیریک پیمانه

کره 50 گرم

سـ*ـینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغن زیتون و پیازخردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمک وفلفل را به آن بی‌افزایید ودرتابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد ازدودقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کنید وتفت دهید ودرپایان، سس گوجه فرنگی را بی‌افزایید واجازه دهید دوتا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا کنید و قسمت‌های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را درکره تفت دهید وکم‌کم شیررا بی‌افزایید وهم بزنید تا گلوله نشود ویک مایع صاف به دست آید وبگذارید کمی خنک شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پرکنید وکمی پنیرموتزارلا رنده شده بریزید وقارچ‌ها را درسینی فربه طوروارونه بچینید وروی قارچ‌ها سس سفید بریزید ودرون فر180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید وبه مدت 10 دقیقه درفربگذارید.

دلمه قارچ با مرغ جزو دلمه و کوفته می‌باشد.زمان آماده سازی مواد اولیه ومایحتاج آن حدودا 20 دقیقهوزمان پخت وانتظار آن درحدود 20 دقیقه می‌باشد.دلمه قارچ با مرغ را می‌توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدارمواد اولیه و دستورتهیه برای 4 نفر مناسب می‌باشد
 
  • پیشنهادات
  • f.k

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/18
    ارسالی ها
    1,249
    امتیاز واکنش
    224,239
    امتیاز
    1,163
    محل سکونت
    شهر فراموش شده
    ممنون از اطلاعت کاملت
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا