- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- آب ۱ لیوان
- نمک به میزان لازم
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ۴ قاشق غذاخوری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1208846_449.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/1/16/1208846_449.jpg)
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:
1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد. [/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:
1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد. [/BCOLOR]