ته چین بال مرغ با باقلا پلو

  • شروع کننده موضوع nik_em
  • بازدیدها 175
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

nik_em

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/11
ارسالی ها
207
امتیاز واکنش
879
امتیاز
0
محل سکونت
مشهد
یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .


آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :

برنج 3 پیمانه
بال مرغ 15 عدد
باقلا سبز تمیز کرده 275 گرم
شوید خشک به میزان لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
آویشن به میزان لازم


طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا