مواد لازم برای ته چین شهمیرزادی
برنج:5 پیمانه
عدس پخته:2 پیمانه
سبزی خردشده:500 گرم
گوشت بره:750تا 1 کیلو گرم
زردچوبه، ادویه مخلوط، فلفل سیاه و نمک:به مقدار لازم
مواد لازم برای دورچین
چغندر کوچک:5 عدد
سیب زمینی کوچک:5 عدد
به:2 عدد (ورقه شده)
کلم قمری کوچک:3تا 4 عدد (ورقه شده)
بادنجان کوچک سرخ شده:3 تا 4 عدد (ورقه شده)
اسفناج تفت داده شده با پیاز داغ و گرد غوره:250 گرم
آلوچه خشک:100 گرم
ته چین شهمیرزادی
طرز تهیه ته چین شهمیرزادی
برنج خیس کرده را بجوشانید و از حد معمول دان تر در نظر بگیرید. سپس عدس پخته و سبزی پلو را اضافه، بعد از یکی دو جوش آبکش کنید. گوشت را باز کرده و به صورت یک صفحه درآورید سپس سطح گوشت را با زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مورد نظر و کمی نمک آغشته کنید. ابتدا ته قابلمه مورد نظر روغن بریزید. سپس کمی زردچوبه اضافه کرده، سه تا چهار کفگیر از برنج آبکش شده به همراه سبزی و عدس را ریخته و گوشت ادویه زده فوق را روی سطح برنج قرار دهید. مجدداً کمی از برنج آبکش شده را روی گوشت بریزید و دورچین غذا را دور تا دور و میان غذا قرار دهید. سپس مابقی برنج آبکش شده را روی مواد بریزید و قابلمه را به مدت 3 الی 4 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا بر اثر دم کشیدن گوشت نیز پخته شود. سپس ته چین فوق را در ظرف مورد نظر کشیده و دورچین آن را هم حاشیه ظرف قرار دهید سپس سرو نمایید. در شهمیرزاد گاهی آب چلو را کنار می گذارند و با یک کفگیر از برنج آبکشی شده همراه با عدس و سبزی و مقداری لواشک یا رب آلوچه، آش درست کرده و این آش را روی حرارت بسیار کم قرار می دهند تا جا بیفتد.
ته چین شهمیرزادی
نکات تکمیلی در مورد ته چین شهمیرزادی
ته چین شهمیرزادی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ته چین شهمیرزادی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
برنج:5 پیمانه
عدس پخته:2 پیمانه
سبزی خردشده:500 گرم
گوشت بره:750تا 1 کیلو گرم
زردچوبه، ادویه مخلوط، فلفل سیاه و نمک:به مقدار لازم
مواد لازم برای دورچین
چغندر کوچک:5 عدد
سیب زمینی کوچک:5 عدد
به:2 عدد (ورقه شده)
کلم قمری کوچک:3تا 4 عدد (ورقه شده)
بادنجان کوچک سرخ شده:3 تا 4 عدد (ورقه شده)
اسفناج تفت داده شده با پیاز داغ و گرد غوره:250 گرم
آلوچه خشک:100 گرم
ته چین شهمیرزادی
![%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/4018_pics/%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C.jpg)
طرز تهیه ته چین شهمیرزادی
برنج خیس کرده را بجوشانید و از حد معمول دان تر در نظر بگیرید. سپس عدس پخته و سبزی پلو را اضافه، بعد از یکی دو جوش آبکش کنید. گوشت را باز کرده و به صورت یک صفحه درآورید سپس سطح گوشت را با زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مورد نظر و کمی نمک آغشته کنید. ابتدا ته قابلمه مورد نظر روغن بریزید. سپس کمی زردچوبه اضافه کرده، سه تا چهار کفگیر از برنج آبکش شده به همراه سبزی و عدس را ریخته و گوشت ادویه زده فوق را روی سطح برنج قرار دهید. مجدداً کمی از برنج آبکش شده را روی گوشت بریزید و دورچین غذا را دور تا دور و میان غذا قرار دهید. سپس مابقی برنج آبکش شده را روی مواد بریزید و قابلمه را به مدت 3 الی 4 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا بر اثر دم کشیدن گوشت نیز پخته شود. سپس ته چین فوق را در ظرف مورد نظر کشیده و دورچین آن را هم حاشیه ظرف قرار دهید سپس سرو نمایید. در شهمیرزاد گاهی آب چلو را کنار می گذارند و با یک کفگیر از برنج آبکشی شده همراه با عدس و سبزی و مقداری لواشک یا رب آلوچه، آش درست کرده و این آش را روی حرارت بسیار کم قرار می دهند تا جا بیفتد.
ته چین شهمیرزادی
نکات تکمیلی در مورد ته چین شهمیرزادی
ته چین شهمیرزادی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ته چین شهمیرزادی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .