دستور پخت ته چین ماهی با طعم زعفران

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
همیشه ته چین را با گوشت مرغ یا گوسفند درست می کنند ، اما برای ایجاد تنوع وتغییر ذایقه اعضای خانواده و بخصوص بچه هایی که ماهی دوست ندارند ، پیشنهاد امروز سرآشپز را امتحان کنید .
Please, ورود or عضویت to view URLs content!



مواد لازم :

ماهی قزل‌آلا - دو عدد
روغن مایع ذرت - یک پیمانه
برنج - پنج پیمانه
سبزی‌پلو - چهار پیمانه
سیر تازه خردشده - نصف پیمانه
نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - به میزان لازم

طرز تهیه :

ماهی‌ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می‌زنیم تا مزه‌دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده‌ایم با سبزی‌پلو آبکش می‌کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می‌باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا می‌کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می‌ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می‌گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می‌کنیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا