ته چین گوشتِ مجلسی؛ مخصوص مهمانان مجلسی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لـ*ـذت ببرید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت ۶۰۰ گرم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • برنج ۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست چکیده ۸ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته برای تزیین
  • خلال بادام برای تزیین
  • خلال پوست پرتقال برای تزیین
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
922064_444.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- پیاز را خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4- می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا