حتما این صبحانه ها را امتحان کنید

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 430
  • پاسخ ها 15
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذتبخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.


اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.



تُست فرانسوی با سس موز کاراملی


472802_153.jpg


• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 12 عدد نان تست
• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 6 عدد تخم مرغ همزده
• سه پیمانه شیر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• سس موز کاراملی*

طرز تهیه

1. 1.نیمی از نان ها را داخل ظرف گود بچینید. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر را روی نان ها بمالید و باقی نان ها را روی آنها قرار دهید. باید 6 ساندویچ به دست بیاید.

2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند. روی آنها پلاستیک بکشید و حدود 2 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

3. فر را با دمای 275 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر ورق روغنی پهن کنید. ساندویچ ها را روی آن بچینید و به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. باید توجه داشته باشید که هر 15 دقیقه ساندویچ ها را برگردانید.

4. آنها را گرم و به همراه سس موز کاراملی سرو کنید.

سس موز کاراملی

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف پیمانه کره
• دو قاشق غذاخوری شیره ذرت
• یک قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
• یک عدد موز

طرز تهیه

1. در یک شیرجوش، شکر قهوه ای، خامه فرم گرفته، کره و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید و سه دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید. در این مرحله، نمک و وانیل را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه کوچکی بریزید و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو، موزها را خرد و به آن اضافه کنید.
 
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    پای صبحانه

    472803_807.jpg


    • تعداد: 6 تا 8 نفر
    • زمان تهیه: 20 دقیقه
    • زمان سرد شدن: 2 ساعت
    • زمان پخت: 50 دقیقه

    مواد لازم

    • 8 ورق ژامبون
    • نصف پیمانه خرده نان
    • 5 عدد تخم مرغ
    • 2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
    • یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
    • نصف پیمانه پنیر سفید
    • 1/3 پیمانه شیر
    • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    طرز تهیه

    1. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. وقتی ژامبون ها سرد و خشک شدند آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

    2. خرده های نان را داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس آنها را داخل کاسه بریزید، روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید.

    3. قالب پای را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. ژامبون های خرد شده، سیب زمینی رنده شده، پنیر سوئیسی، پنیر سفید، شیر، ¼ پیمانه پیازچه، نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل ظرف پای بریزید و 2 تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. خرده های نان را روی مواد بریزید و بدون در به مدت 50 دقیقه داخل فر بگذارید.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    پنکک پفکی با سس موز

    472804_481.jpg


    • تعداد: 8 نفر
    • زمان تهیه: 10 دقیقه
    • زمان پخت: 20 دقیقه

    مواد لازم

    • دو قاشق غذاخوری کره
    • 4 عدد تخم مرغ
    • 2/3 پیمانه آرد کامل
    • 2/3 پیمانه شیر کم چرب
    • ¼ قاشق چایخوری نمک
    • نصف پیمانه کره
    • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
    • 3 عدد موز متوسط
    • دو قاشق غذاخوری آب سیب
    • خاکه قند (اختیاری)
    • خامه فرم گرفته (اختیاری)

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه گرد و گود بریزید. تابه را سه تا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کره آب شود.

    2. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را هم بزنید. آرد، شیر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را فورا داخل تابه بریزید و آنها را حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پف کند و طلایی شود.

    3. برای تهیه سس موز، در یک شیرجوش، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا آب شوند. موزها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و مرتب هم بزنید. خیلی آرام، آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید.

    4. برای سرو، سس را روی پنکک بریزید و در صورت تمایل، خاکه قند و خامه فرم گرفته را روی آن بریزید.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    فِریتر میوه، آجیل و برنج

    472805_596.jpg


    • تعداد: 4 نفر (هر نفر دو عدد)
    • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
    • زمان پخت: 12 دقیقه

    مواد لازم

    • یک پیمانه برنج قهوه ای، پخته شده
    • ¾ پیمانه مخلوطی از میوه های خشک، خرد شده
    • سه قاشق غذاخوری بادام خرد شده
    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • ¼ قاشق چایخوری نمک
    • ¼ قاشق چایخوری وانیل
    • 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده
    • دو عدد سفیده تخم مرغ
    • یک قاشق غذاخوری کره
    • دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
    • 4 قاشق چایخوری مربای توت فرنگی، زغال اخته و آلبالو

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه بزرگ، برج قهوه ای پخته شده، میوه های خشک، بادام، زرده تخم مرغ، نمک، وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. سفیده پف کرده را به مخلوط برنج اضافه کنید.

    2. در تابه بزرگ یک قاشق چایخوری روغن و 1.5 قاشق چایخوری کره بریزید، پس از داغ شدن یک قاشق فریتر را داخل تابه قرار دهید و با قاشق صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. حدود 6 دقیقه هر طرف آنها را بپزید تا حسابی طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید. پس از پخت همه مواد، آنها را با مربا سرو کنید.


    املت دانشجويي

    472806_249.jpg


    مدتهاست كه املت تهيه شده با رب، لقب املت دانشجويي را يدك ميكشد اما اين املت، هم در مدت كوتاهي آماده ميشود و هم با كمي خلاقيت، طعم منحصر به فردي بهخود ميگيرد. رب گوجهفرنگي مانند خود گوجهفرنگي حاوي ليكوپن فراواني است. مصرف اين آنتياكسيدان بسيار مفيد به پيشگيري از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك ميكند. اگر روغن مصرفيتان هم كانولا يا كلزا باشد، ميتوانيد از دريافت اسيدهاي چرب امگا3در وعده صبحانه مطمئن شويد و به اين ترتيب، سلامت قلب و عروقتان را تضمين كنيد.

    تعداد: 1نفر

    مواد لازم

    • 1عدد تخممرغ
    • 2قاشق سرخالي رب گوجهفرنگي
    • 2قاشق سر خالي روغن كانولا
    • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
    • 1قاشق مرباخوري مرزه خشك
    • نصف قاشق مرباخوري ترخونخشك

    طرز تهيه

    1. روغن را درون تابه بريزيد و 30ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود.

    2. رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و آن را 2دقيقه تفت بدهيد.

    3. مرزه و ترخون را به رب بيفزاييد و 30ثانيه ديگر آن را تفت بدهيد.

    4. حالا تخممرغ را روي رب بشكنيد، تفت مختصري بدهيد و حدود 2دقيقه بدون هم زدن اضافي، اجازه بدهيد تا تخممرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقيقه حاضر است.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    ساندویچ صبحانه دونات و نیمرو

    472807_742.jpg


    مواد لازم


    • چند باریکه ژامبون
    • 1 عدد دونات
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1 برش پنیر دلخواه

    دستور تهیه

    1. دونات را به دو نیم کنید. یک دایره بزرگ از وسط یکی از آنها دربیاورید. در این دایره باید نیمرو بپزید.

    2. داخل ماهیتابه روغن بریزید و دو تکه دونات را داخلش داغ کنید. حالا تخم مرغ را داخل دایره دونات بشکنید و سریع در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.

    3. حدود 3 تا 4 دقیقه به همین شکل بگذارید بپزد.

    4. حالا دونات ها را از روی شعله بردارید و با ژامبون و پنیر سرو کنید.


    املت سبزيجات

    472808_862.jpg


    تعداد: 3نفر

    مواد لازم

    • 1عدد پياز متوسط
    • 10 عدد قارچ متوسط
    • 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي رنگي
    • 2عدد گوجهفرنگي متوسط
    • 2عدد تخممرغ
    • 3قاشق غذاخوري روغن سرخ كردني
    • 3قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
    • 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
    • 2قاشق غذاخوري زيتون بدون هسته
    • نمك و فلفل

    طرز تهيه

    1. پياز را خرد و سرخ كنيد. گوجهفرنگيها را هم همينطور. قارچهاي ورقه شده را به آن بيفزاييد.

    2. فلفل دلمهايهاي رنگيخرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه كنيد.

    3. مواد را در حدي هم بزنيد كه بافت سبزيها بههم نريزد يا گوجهها بيش از حد له نشوند.

    4. حالا نمك و فلفل را با مواد ديگر تفت دهيد.

    5. تخممرغها را روي سبزيجاتتان بشكنيد و بدون هم زدن آنها با ساير مواد، ابتدا ذرت و سپس زيتون و درنهايت جعفري ساطوري را روي آن بپاشيد و در تابه را بگذاريد.

    6. از ارزش تغذيهاي تخـــممـــرغ و گوجهفرنگي كه قبلا گفتيم اما بهطور كلي، اين املت بهخاطر دارابودن حجمي از سبزيهاي متفاوت، سرشار از انواع ويتامينها، آنتياكسيدانها و مواد معدني مانند ويتامينC، E، D، منيزيم، روي و كلسيم است. اگر ميخواهيد كلسيم بيشتري با خوردن اين املت دريافت كنيد، ميتوانيد كلم بروكلي را هم به تركيبات آن بيفزاييد.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    مافین صبحانه

    472792_434.jpg


    • تعداد: 8 نفر
    • زمان تهیه: 20 دقیقه
    • زمان پخت: 18 دقیقه

    مواد لازم

    • روغن
    • 8 ورق ژامبون
    • ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
    • 8 عدد تخممرغ
    • فلفل سیاه
    • 8قاشق چایخوری پستو ریحان
    • 8 عدد گوجهفرنگی گیلاسی دو نیم شده

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید. ژامبونها را کف قالب بچینید به طوری که لبههای آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالبها تقسیم کنید.

    2. تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجهفرنگی قرار دهید.

    3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخممرغها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسهای خود را حفظ کنند.


    پنكيك موز

    472793_767.jpg


    تعداد: 4نفر

    مواد لازم

    • 1/5ليوان آرد الكشده
    • 1/5 ليوان شير
    • يكقاشق مرباخوري بيكينگ پودر
    • يكقاشق غذاخوري شكر
    • نصف قاشق چايخوري نمك
    • يك عدد سفيده تخممرغ نصف قاشق غذاخوري كره آبشده
    • موز حلقه شده به ميزان لازم

    طرز تهيه

    1. شير، كره و سفيده تخممرغ را با يكديگر خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي درست شود.

    2. حالا آرد، بيكينگ پودر، شكر و نمك را باهم مخلوط و به اين مايه اضافه كنيد.

    3. كف تابهاي نچسب را با مقداري روغن چرب كنيد و به اندازه كف ظرف و با قطر كم، يكسوم يا يكچهارم از مايه پنكيك را داخل آن بريزيد و موزها را هم روي آن بچينيد.

    4. بهتر است تابهتان كوچك باشد تا حدود يكچهارم مايه را داخل آن بريزيد و با بستن در تابه بهمدت حدود 2تا 3دقيقه، اجازه پف كردن و پوشيده شدن روي موزها را به پنكيك بدهيد.

    5. بعد، پنكيك را برگردانيد و بگذاريد تا طرف ديگر آن هم طلايي شود. مابقي مايه پنكيك را هم به همين ترتيب سرخ كنيد.

    6. شما ميتوانيد از تخممرغ كامل هم براي طبخ اين غذا كمك بگيريد.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    سيب زميني توپي

    472794_335.jpg


    تعداد: 3نفر

    مواد لازم

    • 3عدد سيبزميني متوسط
    • يكعدد تخممرغ
    • 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
    • 2قاشق غذاخوري برگ كرفس ساطوري
    • 2قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
    • 3قاشق غذاخوري كنجد خام
    • 3قاشق غذاخوري روغن سرخكردني
    • نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه

    1. سيبزمينيها را پوست بكنيد و با كمي نمك آنها را در مقداري آب بپزيد. پس از پخت، آنها را له و با فلفل و يك عدد زرده تخممرغ، خوب ورز دهيد.

    2. ذرت، برگ كرفس و جعفري را با هم مخلوط كنيد. بهاندازه يك گردو سيبزميني كف دستتان بگذاريد و كمي از سبزيجات مخلوطتان را بين آن قرار دهيد. لبههاي سيبزميني را به شكل توپ به هم برسانيد. اين توپها را ابتدا داخل سفيد تخممرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد و سرخ كنيد.


    تورتیلای اسپانیایی

    472795_577.jpg


    تعداد: 6 نفر

    مواد لازم

    • 900 گرم سیب زمینی
    • نمک
    • یک عدد پیاز خرد شده
    • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 8 عدد تخم مرغ
    • فلفل سیاه
    • 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    • 1.5 قاشق غذاخوری کره

    طرز تهیه

    1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.

    2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

    3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.

    4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

    5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.

    6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    تخممرغ بندیکت

    472127_592.jpg


    این صبحانه بسیار زیبا است و ظاهری همچون دسر و بستنی دارد. اما هیچ کدام از آنها نیست. بندیکت در واقع به تخم مرغ آب پز و ژامبون در ميان دولايه نان برشته شده گفته می شود.

    • تعداد: 8 نفر
    • زمان تهیه: 25 دقیقه
    • زمان پخت: 30 دقیقه

    مواد لازم

    • یک قاشق چایخوری سرکه
    • 8 عدد تخم مرغ
    • 4 عدد مافین انگلیسی
    • 1/3 پیمانه پنیر نرم طعمدار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا ...)
    • 8 ورقه ژامبون
    • 16 ساقه ریحان یا اسنفاج تازه
    • 8 ورقه گوجه فرنگی
    • سس هلندی*
    • پودر پاپریکا (اختیاری)

    طرز تهیه

    1. تابه را چرب کنید. تا نیمه تابه را پر از آب کنید. سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا نیم جوش باقی بماند. یک تخم مرغ را داخل پیمانه اندازه گیری بشکنید. لبه پیمانه را تا حد امکان به آب نزدیک کنید و تخم مرغ را داخل آب در حال جوش بیندازید. همین کار را با باقی تخم مرغ ها تکرار کنید.

    2. تخم مرغ ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشانید تا سفیده کاملا بسته و زرده سفت شود. با کفگیر سوراخدار تخم مرغ را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

    3. سپس، مافین ها را از وسط نصف کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید. آنها را حدود 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شوند.

    4. یک قالب مستطیلی را چرب کنید. تکه های مافین را با فاصله داخل آن بچینید. روی مافین ها دو قاشق چایخوری پنیر قرار دهید. روی پنیر یک ورقه ژامبون قرار دهید. آن را تا کنید که از لبه های مافین بیرون نزند. روی ژامبون ها یک حلقه گوجه فرنگی و دو برگ ریحان قرار دهید.

    5. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی هر کدام از گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. روی آن سس هلندی* بریزید. حدود 25 دقیقه آنها را داخل فر بپزید.

    6. در آخر می توانید با پاپریکا و ریحان تزئین کنید.

    سس هلندی

    • زمان تهیه: 50 دقیقه
    • زمان استراحت: 20 دقیقه

    مواد لازم

    • ¾ پیمانه خامه ترش
    • ¾ پیمانه مایونز
    • دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
    • یک قاشق غذاخوری خردل
    • شیر

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شیر هم اضافه کنید. البته هر مرتبه یک قاشق چایخوری شیر بریزید تا به غلظت موردنظر برسید.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    کیک گردو و عدس

    472128_452.jpg


    • تعداد: 8 نفر

    مواد لازم

    • 1.5 پیمانه گردوی بوداده
    • یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای
    • دو پیمانه آب سبزیجات
    • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
    • یک پیمانه کرفس خرد شده
    • نصف پیمانه هویج خرد شده
    • 3 حبه سیر رنده شده
    • یک قاشق چایخوری آویشن خشک
    • نصف قاشق چایخوری مریمگلی
    • یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • فلفل سیاه
    • 1 ¼ پیمانه خرده نان
    • 1 ¼ پیمانه رب گوجهفرنگی
    • یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آبگرم
    • ¼ پیمانه کچاپ

    طرز تهیه

    1. درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.

    2. عدسها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیمجوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدسها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدسهای پخته شده را کنار بگذارید.

    3. روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریمگلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.

    4. در یک کاسه بزرگ، خردههای نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجهفرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

    5. مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.

    6. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، 15 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    پنكيك كدو حلوايي

    472129_960.jpg


    مواد لازم

    • پوره كدوحلوايي: دو پيمانه
    • آرد: سه چهارم پيمانه
    • شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه
    • تخممرغ: دو عدد، بزرگ
    • بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
    • دارچين: يك قاشق مرباخوري
    • وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري

    روش تهیه

    1. در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

    2. در كاسه ديگر پوره كدوحلوايي (براي درست كردن پوره كدو حلوايي كافي است آن را بخارپز كرده سپس با گوشتكوب له كنيد)، شيرعسل و تخممرغها را با همزن دستي بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند.

    3. مخلوط آرد را به مخلوط كدو حلوايي اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا يكدست شوند.

    4. يك تابه كوچك را با كمي روغن مايع چرب كنيد و از مواد پنكيك، مقداري درون تابه ريخته و آن را سرخ كنيد. وقتي يك طرف پنكيك سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده و با مقداري شيرعسل روي آن را تزيين و سرو كنيد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا