- عضویت
- 2016/04/18
- ارسالی ها
- 4,852
- امتیاز واکنش
- 29,849
- امتیاز
- 1,120
وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: بسیاری از مردم پاستیل خرسی را دوست دارند؛ پاستیل هایی که بیشتر دوران کودکی خود را با خوردن آنها گذرانده ایم و هنوز هم یکی از خوش طعم ترین خوراکی ها برایمان محسوب می شوند.
شاید جالب باشد بدانید که این خرس های پاستیلی هم برای خودشان تاریخچه دارند. آنها نخستین بار در دهه ۱۹۲۰ میلادی در آلمان و توسط قنادی به نام «هانس رایگل»، از شهر بن عرضه شدند که دو سال پیش از آن، شرکت شیرینی پزی Haribo را راه اندازی کرده بود.
امروزه تقریبا در همه سوپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه کننده شیرینی و شکلات، بسته های پاستیل های خرسی هاریبو را می توان دید که در اندازه ها و رنگ های متنوع به فروش می رسند. این پاستیل ها از مخلوط شکر، سیروپ گلوکز، نشاسته، طعم دهنده، رنگ غذا، اسید سیتریک و ژلاتین تهیه می شوند و در میان بیشتر مردم جهان محبوبیت دارند.
نخستین پاستیل های خرسی در جهان
آنچه که رایگل برای نخستین بار اختراع کرد، Gummibären نام داشته و خرس های بزرگ تر و در حالت رقـ*ـص بودند. ایده ظاهر این پاستیل ها از جشنواره های خیابانی در اروپا به ذهن قناد یاد شده خطور کرده بود. این خرس های جویدنی، از همان ابتدای ظهور و عرضه، در میان مردم محبوبیت بسیاری پیدا کردند. حتی به موجب قیمت مناسبی که داشتند، در دوران بحران شدید مالی در کشور آلمان نیز همچنان از فروش بالایی برخوردار بودند. به مرور از اندازه این خرس ها کاسته شد تا به سایز کنونی خود رسیدند. نام آنها نیز به Goldbären به معنای خرس های طلایی تغییر یافت و در حال حاضر، خوشمزه ترین پاستیل های خرسی دنیا محسوب می شوند.
ریشه نام پاستیل ها
نامی که برای این پاستیل ها در نظر گرفته شده در واقع از ماده اصلی تشکیل دهنده آنها گرفته شده است. رایگل از واژه gummy (چسبنده و لاستیکی) به عنوان صفت برای خرس ها استفاده کرد زیرا این واژه از ریشه کلمه گام (صمغ درخت اقاقیا) ساخته شده است که در تولید این پاستیل ها نیز استفاده می شود.
افزایش محبوبیت در میان مردم
تمامی پاستیل های رنگی کنونی با طعم های متنوع که در شکل کرم، گیلاس، قورباغه، میوه ها و حتی همبرگر و نیمرو وجود دارند، ایده اصلی خود را از خرس های پاستیلی رایگل گرفته اند که پایه گذار تولید این خوراکی دوست داشتنی بوده اند.
شاید جالب باشد بدانید که این خرس های پاستیلی هم برای خودشان تاریخچه دارند. آنها نخستین بار در دهه ۱۹۲۰ میلادی در آلمان و توسط قنادی به نام «هانس رایگل»، از شهر بن عرضه شدند که دو سال پیش از آن، شرکت شیرینی پزی Haribo را راه اندازی کرده بود.
امروزه تقریبا در همه سوپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه کننده شیرینی و شکلات، بسته های پاستیل های خرسی هاریبو را می توان دید که در اندازه ها و رنگ های متنوع به فروش می رسند. این پاستیل ها از مخلوط شکر، سیروپ گلوکز، نشاسته، طعم دهنده، رنگ غذا، اسید سیتریک و ژلاتین تهیه می شوند و در میان بیشتر مردم جهان محبوبیت دارند.
نخستین پاستیل های خرسی در جهان
آنچه که رایگل برای نخستین بار اختراع کرد، Gummibären نام داشته و خرس های بزرگ تر و در حالت رقـ*ـص بودند. ایده ظاهر این پاستیل ها از جشنواره های خیابانی در اروپا به ذهن قناد یاد شده خطور کرده بود. این خرس های جویدنی، از همان ابتدای ظهور و عرضه، در میان مردم محبوبیت بسیاری پیدا کردند. حتی به موجب قیمت مناسبی که داشتند، در دوران بحران شدید مالی در کشور آلمان نیز همچنان از فروش بالایی برخوردار بودند. به مرور از اندازه این خرس ها کاسته شد تا به سایز کنونی خود رسیدند. نام آنها نیز به Goldbären به معنای خرس های طلایی تغییر یافت و در حال حاضر، خوشمزه ترین پاستیل های خرسی دنیا محسوب می شوند.
ریشه نام پاستیل ها
نامی که برای این پاستیل ها در نظر گرفته شده در واقع از ماده اصلی تشکیل دهنده آنها گرفته شده است. رایگل از واژه gummy (چسبنده و لاستیکی) به عنوان صفت برای خرس ها استفاده کرد زیرا این واژه از ریشه کلمه گام (صمغ درخت اقاقیا) ساخته شده است که در تولید این پاستیل ها نیز استفاده می شود.
افزایش محبوبیت در میان مردم
تمامی پاستیل های رنگی کنونی با طعم های متنوع که در شکل کرم، گیلاس، قورباغه، میوه ها و حتی همبرگر و نیمرو وجود دارند، ایده اصلی خود را از خرس های پاستیلی رایگل گرفته اند که پایه گذار تولید این خوراکی دوست داشتنی بوده اند.