- عضویت
- 2016/12/30
- ارسالی ها
- 15,015
- امتیاز واکنش
- 27,631
- امتیاز
- 1,051
وی پروتیین رایج ترین ومحبوب ترین مکمل مصرفی درمیان ورزشکاران رشتههای قدرتی است.
در اوایل پیدایش وی پروتیین و راهیابی آن به دنیای ورزش که در دهه 90 میلادی اتفاق افتاد.
این مکمل بسیارگران قیمت بود ولی با پیشرفت تکنولوژی و بکارگیری ماشینهای جدید، هزینه تمام شده آن و در نتیجه قیمت آن برای مصرف کنندگان کاهش یافت.
وی پروتیین که با روشهای فیلترینگ و جداسازی معمولا از شیر گاو استخراج میشود.
شیرکامل گاو تقریبا از87% آب و13% مواد مغذی تشکیل شده، مواد مغذی موجود در شیراز27%پروتیین،27%لاکتوز (قندشیر) و 30%چربی تشکیل شده اند. از مقدار پروتیین موجود20% آن وی پروتیین و 80% باقیمانده پروتیین کازیین است.
به زبان سادهتر در هر 100گرم شیر کامل کمتر از1گرم وی پروتیین وجود دارد!
وی پروتیین بر اساس درجه خلوص به 3 دسته عمده تقسیم میشود:
1-وی کنسانتره:
اولین محصول بدست آمده حاصل از جداسازی وی پروتیین ازشیر گاو وی کنسانتره میباشد، به همین دلیل دارای مقادیر چربی و قند بالاتر نسبت به 2نوع وی دیگر است اما از طعم بهتری برخوردار بوده و با طعم دهندههای طبیعی و مصنوعی که در تهیه وی پروتیین استفاده میشوند سازگاری بهتری دارد.
2- وی ایزوله
پس ازانجام چندمرحله فیلتراسیون وجداسازی بخش اعظم چربی و قند (لاکتوز) موجود در شیروی ایزوله حاصل شده که درجه خلوص آن بیش از90%است.
3- وی هیدرولیزه
با فراوری بیشتر وی ایزوله این محصول بدست میاید.
وی هیدرولیزه خالص ترین و زود جذبترین انواع وی پروتیین و البته گرانقیمت ترین است.
بسیاری از افراد در گوارش شیر دچار مشکل هستند و پس ازمصرف آن از ناراحتیهای گوارشی مثل نفخ شکم و اسهال رنج میبرند بطوریکه از خوردن شیر امتناع میکنند.
این عارضه به علت حساسیت دستگاه گوارش این افراد به قند شیر است که جهت برطرف کردن این مشکل میتوانند از روی ایزوله و یاهیدرولیزه استفاده کنند.
وی پروتیینهای موجود در بازار که تحت برندهای مختلف به فروش میرسند معمولا مخلوطی از هر 3نوع وی پروتیین میباشند مگر اینکه بر روی لیبل آنها کلمه ایزوله و یا هیدرولیزه قیدشده باشد.
در اوایل پیدایش وی پروتیین و راهیابی آن به دنیای ورزش که در دهه 90 میلادی اتفاق افتاد.
این مکمل بسیارگران قیمت بود ولی با پیشرفت تکنولوژی و بکارگیری ماشینهای جدید، هزینه تمام شده آن و در نتیجه قیمت آن برای مصرف کنندگان کاهش یافت.
وی پروتیین که با روشهای فیلترینگ و جداسازی معمولا از شیر گاو استخراج میشود.
شیرکامل گاو تقریبا از87% آب و13% مواد مغذی تشکیل شده، مواد مغذی موجود در شیراز27%پروتیین،27%لاکتوز (قندشیر) و 30%چربی تشکیل شده اند. از مقدار پروتیین موجود20% آن وی پروتیین و 80% باقیمانده پروتیین کازیین است.
به زبان سادهتر در هر 100گرم شیر کامل کمتر از1گرم وی پروتیین وجود دارد!
وی پروتیین بر اساس درجه خلوص به 3 دسته عمده تقسیم میشود:
1-وی کنسانتره:
اولین محصول بدست آمده حاصل از جداسازی وی پروتیین ازشیر گاو وی کنسانتره میباشد، به همین دلیل دارای مقادیر چربی و قند بالاتر نسبت به 2نوع وی دیگر است اما از طعم بهتری برخوردار بوده و با طعم دهندههای طبیعی و مصنوعی که در تهیه وی پروتیین استفاده میشوند سازگاری بهتری دارد.
2- وی ایزوله
پس ازانجام چندمرحله فیلتراسیون وجداسازی بخش اعظم چربی و قند (لاکتوز) موجود در شیروی ایزوله حاصل شده که درجه خلوص آن بیش از90%است.
3- وی هیدرولیزه
با فراوری بیشتر وی ایزوله این محصول بدست میاید.
وی هیدرولیزه خالص ترین و زود جذبترین انواع وی پروتیین و البته گرانقیمت ترین است.
بسیاری از افراد در گوارش شیر دچار مشکل هستند و پس ازمصرف آن از ناراحتیهای گوارشی مثل نفخ شکم و اسهال رنج میبرند بطوریکه از خوردن شیر امتناع میکنند.
این عارضه به علت حساسیت دستگاه گوارش این افراد به قند شیر است که جهت برطرف کردن این مشکل میتوانند از روی ایزوله و یاهیدرولیزه استفاده کنند.
وی پروتیینهای موجود در بازار که تحت برندهای مختلف به فروش میرسند معمولا مخلوطی از هر 3نوع وی پروتیین میباشند مگر اینکه بر روی لیبل آنها کلمه ایزوله و یا هیدرولیزه قیدشده باشد.