درمان حساسیت با طب سنتی

آدم برفی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/28
ارسالی ها
4,013
امتیاز واکنش
9,544
امتیاز
746
حساسیت و واکنش جسمی به فصل، مصرف غذا، میوه، نوشیدنی خاص و… از مشکلات شایعی است که افراد بسیاری درگیر آن هستند، عطسه، خارش بینی و گلو، آبریزش چشم، التهابات وتورم های پوستی، تهوع، استفراغ، اسهال، تب بالا، کهیر، تنگی نفس، فشارخون، ضعف غیر طبیعی، بیش فعالی و یبوست از مهم ترین واکنش های حساسیتی هستند که معمولاً در روزهای گرم سال شیوع بیشتری دارند، در طب سنتی از شیوه های درمانی و داروهای گیاهی موثری برای درمان حساسیت استفاده می شود که در این جا می خوانید. در ادامه مطلب با گیاه یاب همراه باشید.

%D8%B6%D8%AF-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AA-300x225.jpg


طب سنتی چه می گوید
بر اساس گفته های طب سنتی، انسانها از نظر خصوصیات روحی و جسمی در چهار گروه با مزاج سرد و گرم، سرد وتر،گرم وخشک و گرم وتر طبقه بندی می شوند، افرادی که طبیعت خشک دارند، بیشتردچار حساسیت می شوند. برای جلوگیری از این عارضه باید از خوردن ادویه جات، غذا هایی با طبیعت گرم و قرارگرفتن در هوای آلوده پرهیز کردومصرف سبزیجات، سبوس گندم، نان های سبوس دار، انواع آش وخاکشیررا در برنامه غذایی قرار داد. البته گیاهان دارویی نیز وجود دارند که از نظر طب سنتی برای رفع حساسیت مفیدند.

درمان حساسیت با این خوراکی ها :
چای سبز

اچای سبز منبع غنی ویتامین c است؛ بنابراین نوشیدن این چای باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و آن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری ها وحساسیت های فصلی مقاوم می کند. همچنین ترکیبی در چای سبز وجود دارد که خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی، استرس و هیجان را از بین ببرد.

بادرنجبویه
بادرنجبویه یک داروی مسکن قوی است و رویه دستگاه عصبی مرکزی تاثیر مثبت دارد،به همین دلیل آرامبخش بوده و تحریکات حساسیتی را کاهش می دهد. نام این گیاه از واژه ای یونانی به معنای «زنبور»گرفته شده، این گیاه مورد علاقه ی نوعی زنبور عسل است. وقتی زنبور مسافت زیادی از کندو دور می شود، با عطراین گیاه راه بازگشت خود را پیدا می کند، بادرنجبویه دارای اسانس تندو لیمویی است که«سیترال»نام داشته و در صنعت عطرسازی کاربرد دارد.

پرتقال
پرتقال به دلیل داشتن ویتامین c فراوان یک آنتی هیستامین طبیعی محسوب شده وبدن رادر مقابل آلرژی مقاوم می کند؛ بنابر این یک ضد حساسیت طبیعی بوده و مصرف آن برای حفظ سلامتی توصیه می شود.

درمان حساسیت با عسل
عسل یکی از مواد غذایی است که هم می تواند حساسیت شما را برطرف کند، هم می تواند حساسیت زا باشد؛ بنابراین باید در مصرف آن احتیاط کرد.اگرمطمئن هستید به عسل حساسیت ندارید،می توانید برای پیشگیری از حساسیت های دیگر عسل بخورید. سعی کنیدعسل را ازمقدار کم شروع کرده وهر روز مصرف آن را بیشترکنید. اگر به این ماده حساسیت نداشتید، مصرف آن را ادامه دهید.

برای برطرف کردن خارش بدن در حساسیت ها،یک حبه سیر را رنده کنید،آب آن را بگیرد و با دو قاشق غذاخوری عسل ویک قاشق چای خوری زنجبیل مخلوط کنید و روی محل خارش بمالید.بعد از سه ساعت این ضماد را با آب ولرم بشوییدتاخارش بدن برطرف شود.

بابونه
بابونه از موثرترین دارو ها در ترکیبات گیاهان دارویی برای درمان حساسیت هاست وبرای دل درد، نفخ شکم و سیستم گوارشی نیزمفید است.بابونه طبیعتی گرم و خشک ودارای ماده ی ضدحساسیت طبیعی بوده ودر نوسازی گلبول های سفید خون نقش دارد.بابونه دوست کبداست ومزاج را تعادل می بخشد،خون را صاف کرده و انسداد مجاری طحال را برطرف میکند. زنان باردار،افراد دارای فشار خون ومشکلات قلبی باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند.همچنین مصرف هم زمان آن با گردو،پسته و چای توصیه نمی شود.

دارچین، زردچوبه، پیاز، سیر و فلفل سیاه و قرمز در پیشگیری ازبروز حساسیت موثر هستند، چونن این مواد غذایی سبب ترشح آنتی بادی «ایمونوگلوبولین »و مانع بروز واکنش های حساسیت درفردمی شود.

رژیم غذایی مناسب
مصرف سبزیجات تازه، روغن زیتون، انار، شاه توت(محافظ کبد)،انواع بذرهای ملین مثل خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان، تخم شربتی، شیرخشت، ترنجبین، سوپ جو، آش جو، نان جو، لیمو ترش تازه، زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه های طبیعی، کدو، کنجد، اسطوخودوس، کاسنی، آب مرکباتو مغز بادام خام ازمواردی هستند که به پاکسازی و کاهش حساسیت ها کمک زیادی می کنند.

در موردحساسیت غذایی و فصلی بایدتوجه ویژه ای به افزودنی ها به خصوص بنزوات وسایرمواد داشت. متاسفانه این ماده و کلا افزودنی ها در تمام محصولات غذایی فرآوری شده مانند آبمیوه ها، سس های سالاد، غذاهای آماده،همبرگر و مواد غذایی بسته بندی وجود دارند و روزانه به مقدار فراوان وارد بدن ما می شوند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا