دانستنی ها رستورانی در نیویورک که هندوانه کبابی سرو می‌کند!

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سرآشپز‌های یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو می‌کنند که ۵۸ دلار قیمت دارد! آن‌ها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی می‌کنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار می‌دهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی می‌کنند و سپس با رزماری و عصاره‌های دیگر در تابه می‌گذارند. هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.

1773872_213.jpg


1773873_276.jpg


1773874_798.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا