رولت مرغ با بیسکویت ترد

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 170
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
این غذا در ظاهر کمی پیچیده به نظر می آید اما در عین حال خیلی ساده و آسان است. مرغ، کالباس و پنیر را به شکل رولت درآورده و در آغشته به مواد ترد می کنیم. به نظر شما کسی پیدا میشه که رولت مرغ با بیسکویت ترد رو دوست نداشته باشه؟


مواد لازم:


۴ عدد سـ*ـینه مرغ


۲۵ عدد بیسکویت ترد


۴ الی ۵ عدد نان تست


۵ قاشق غذاخوری کره آب شده


۸ اسلایس کالباس


۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا


۳ قاشق غذاخوری سس خردل


۱ پیمانه آرد


۲ عدد تخم مرغ بزرگ


نمک و فلفل


بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.


chicken-8.jpg



نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.


chicken-9.jpg



اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.


chicken-10.jpg



قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.


chicken-11.jpg



برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سـ*ـینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.


chicken-12.jpg



سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.


chicken-13.jpg



دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.


chicken-14.jpg



قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.


chicken-15.jpg



مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.


chicken-16.jpg



برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.


chicken-17.jpg







منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا