رولت مرغ بهتر از این ندیده اید!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 137
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
: این غذا در ظاهر کمی پیچیده به نظر می آید اما در عین حال خیلی ساده و آسان است. مرغ، کالباس و پنیر را به شکل رولت درآورده و در آغشته به مواد ترد می کنیم. به نظر شما کسی پیدا میشه که رولت مرغ با بیسکویت ترد رو دوست نداشته باشه؟
مواد لازم:
  • ۴ عدد سـ*ـینه مرغ
  • ۲۵ عدد بیسکویت ترد
  • ۴ الی ۵ عدد نان تست
  • ۵ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۸ اسلایس کالباس
  • ۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا
  • ۳ قاشق غذاخوری سس خردل
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نمک و فلفل
طرز تهیه:
بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.​
1074885_950.jpg


نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

1074886_669.jpg

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.​

1074887_212.jpg

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.​

1074888_527.jpg

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سـ*ـینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.​

1074889_365.jpg

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.​

1074890_323.jpg

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.​

1074891_311.jpg

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.​

1074892_152.jpg

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.​

1074893_194.jpg

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.​
1074894_812.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا