۴ عدد گوجه فرنگی
۱/۲ عدد متوسط پیاز
۱ عدد فلفل هالوپینو
۱/۴ پیمانه گشنیز
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم روغن گیاهی
۱۲ عدد نان ترتیلا
۱- گوجهفرنگیها رو خرد کنید.
۲- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- دانههای فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اونها رو ریز خرد کنید.
۴- گشنیزها رو ریز خرد کنید.
۵- از نان ترتیلا تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید. اونها رو روی هم بذارید و به ۶ قسمت برش بزنید.
برای تهیه سالسا، در کاسه کوچکی، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل هالوپینو و گشنیز رو با هم ترکیب کنید. به اونها نمک و فلفل سیاه بزنید. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و برای ۱ ساعت کنار بذارید.
برای تهیه چیپس ترتیلا، در ماهیتابه تا ارتفاع ۵ سانتیمتر روغن بریزید. روغن رو تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حرارت رو زیاد کنید و نانها رو در چند نوبت برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. چیپسها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. بذارید تا خنک بشن و قدری نمک به اون ها بزنید و به همراه سالسا سرو کنید.
۱/۲ عدد متوسط پیاز
۱ عدد فلفل هالوپینو
۱/۴ پیمانه گشنیز
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم روغن گیاهی
۱۲ عدد نان ترتیلا
۱- گوجهفرنگیها رو خرد کنید.
۲- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- دانههای فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اونها رو ریز خرد کنید.
۴- گشنیزها رو ریز خرد کنید.
۵- از نان ترتیلا تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید. اونها رو روی هم بذارید و به ۶ قسمت برش بزنید.
برای تهیه سالسا، در کاسه کوچکی، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل هالوپینو و گشنیز رو با هم ترکیب کنید. به اونها نمک و فلفل سیاه بزنید. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و برای ۱ ساعت کنار بذارید.
برای تهیه چیپس ترتیلا، در ماهیتابه تا ارتفاع ۵ سانتیمتر روغن بریزید. روغن رو تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حرارت رو زیاد کنید و نانها رو در چند نوبت برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. چیپسها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. بذارید تا خنک بشن و قدری نمک به اون ها بزنید و به همراه سالسا سرو کنید.
![Salsa-and-Chips-Sized1.jpg](https://ashpazbashy.com/wp-content/uploads/2017/09/Salsa-and-Chips-Sized1.jpg)