سالسا و چیپس ترتیلا؛ میان وعده ای لذیذ

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 107
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
۴ عدد گوجه فرنگی
۱/۲ عدد متوسط پیاز
۱ عدد فلفل هالوپینو
۱/۴ پیمانه گشنیز
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم روغن گیاهی
۱۲ عدد نان ترتیلا
۱- گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید.
۲- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- دانه‌های فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو ریز خرد کنید.
۴- گشنیزها رو ریز خرد کنید.
۵- از نان ترتیلا تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید. اون‌ها رو روی هم بذارید و به ۶ قسمت برش بزنید.

برای تهیه سالسا، در کاسه کوچکی، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل هالوپینو و گشنیز رو با هم ترکیب کنید. به اون‌ها نمک و فلفل سیاه بزنید. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و برای ۱ ساعت کنار بذارید.
برای تهیه چیپس ترتیلا، در ماهیتابه تا ارتفاع ۵ سانتی‌متر روغن بریزید. روغن رو تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حرارت رو زیاد کنید و نان‌ها رو در چند نوبت برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. چیپس‌ها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. بذارید تا خنک بشن و قدری نمک به اون ها بزنید و به همراه سالسا سرو کنید.

Salsa-and-Chips-Sized1.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا