- عضویت
- 2015/12/05
- ارسالی ها
- 1,810
- امتیاز واکنش
- 25,474
- امتیاز
- 1,003
مواد لازم:
سیب زمینی به تعداد لازم
یه پوست کن یا رنده
مقداری آب یخ
سیب زمینی ها رو میشورید،پوست میگیرید بعد با پوست کن یا قسمت پهن رنده اونا رو مثل عکس ورقه ورقه میکنید.
یه ظرف اب یخ زیر دستتون داشته باشید تا سیب زمینی های برش خورده رو توش بریزید.این کار باعث میشه تو مدتی که کار می کنید سیب زمینی ها رنگشون سیاه نشه.
کارتون که تموم شد بذارید سیب زمین ها توی همون ظرف آب یخ به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت باقی بمونند.با این کار بعدا چیپس هاتون ترد و خشک میشند
بعد از نیم ساعت روغن رو میریزید توی ماهیتابه و میذارید تا داغ بشه،سیب زمینی ها رو هم توی آبکش بریزید تا آب اضافیشون گرفته بشه و لای دستمال بریزید تا خوب خشک بشند.
بعد تک تک برگه های سیب زمینی رو توی روغن سرخ میکنید.حواستون باشه که حتما حتما شعله ی گاز رو کم کنید. اینجوری چیپس هاتون ترد و خشک میشن بدون اینکه بسوزن و رنگشون مثل چیپس های آماده طلایی یا زرد می شه
یه دستمال هم توی ظرف پیپس های اماده بذارید تا روغن های اضافی رو جذب کنه و کار سرخ کردن که تموم شد با نمکدون کم کم روی چیپس هاتون نمک بپاشید و مرتب جا به جاشون کنید تا هوا بخورن و قشنگ خشک بشد.
سیب زمینی به تعداد لازم
یه پوست کن یا رنده
مقداری آب یخ
سیب زمینی ها رو میشورید،پوست میگیرید بعد با پوست کن یا قسمت پهن رنده اونا رو مثل عکس ورقه ورقه میکنید.
یه ظرف اب یخ زیر دستتون داشته باشید تا سیب زمینی های برش خورده رو توش بریزید.این کار باعث میشه تو مدتی که کار می کنید سیب زمینی ها رنگشون سیاه نشه.
کارتون که تموم شد بذارید سیب زمین ها توی همون ظرف آب یخ به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت باقی بمونند.با این کار بعدا چیپس هاتون ترد و خشک میشند
بعد از نیم ساعت روغن رو میریزید توی ماهیتابه و میذارید تا داغ بشه،سیب زمینی ها رو هم توی آبکش بریزید تا آب اضافیشون گرفته بشه و لای دستمال بریزید تا خوب خشک بشند.
بعد تک تک برگه های سیب زمینی رو توی روغن سرخ میکنید.حواستون باشه که حتما حتما شعله ی گاز رو کم کنید. اینجوری چیپس هاتون ترد و خشک میشن بدون اینکه بسوزن و رنگشون مثل چیپس های آماده طلایی یا زرد می شه
یه دستمال هم توی ظرف پیپس های اماده بذارید تا روغن های اضافی رو جذب کنه و کار سرخ کردن که تموم شد با نمکدون کم کم روی چیپس هاتون نمک بپاشید و مرتب جا به جاشون کنید تا هوا بخورن و قشنگ خشک بشد.