- عضویت
- 2017/04/04
- ارسالی ها
- 20,571
- امتیاز واکنش
- 157,354
- امتیاز
- 1,454
- محل سکونت
- میآن گیسـوآن شالیــزآر🌾
اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند.
اسفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامینهای گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری میكند و در سلامت جنین نقش دارد.
اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری میكند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون میشود.
هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی میشود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری میكند.
اسفناج دارای آهن قابل ملاحظهای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهنهای حیوانی نیست.
اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند، مانع كوری میشود و موجب سالم ماندن ماكولای چشممیشود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت میگذارد.
اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست میشود.