سوپ مرغ ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 152
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  • هویج نگینی خرد شده 2 عدد متوسط
  • ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
  • سیر رنده شده 4 حبه
  • قارچ خرد شده 100 گرم
  • آرد همه منظوره 1/3 فنجان
  • آب مرغ 3 فنجان
  • شیر 2 فنجان
  • مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان
  • سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم
  • ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان
  • نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان
  • ادویه ایتالیایی( اختیاری) 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

سوپ مرغ ایتالیایی


سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارد انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید.

طرز تهیه: کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.

آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است.

سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید. این سوپ مجلسی و خوش طعم را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.

-مرغ.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
102
بالا