- مواد لازم برای سوپ مرغ و برنج خامه ای
- سـ*ـینه مرغ 1 عدد
- برنج 1/2 لیوان
- پیاز 1 عدد
- گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- خامه 4 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- زیره 1/2 قاشق چایخوری
- دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
سوپ مرغ و برنج خامهای
طرز تهیه : برنج ، سـ*ـینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمهای بریزید. چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و برنج بپزند.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب پیاز شود. سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مخلوط پیاز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید ).