شربت سیب

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 144
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
شربت سيب (نوشید*نی التفاح)

اين شربت براي كساني كه معده ناتوان دارند و براي كساني كه قلبشان از اثر حرارت مزاج به تپش مبتلا است خوب است. تشنگي را برطرف مي كند و از قَي كردن جلوگيري به عمل مي آورد.

دستور ساختن شربت سيب

نسخه:
مقداري چندان كه مي خواهي آب سيب ميخوش را بگير و در ديگ بريز و بگذار بر آتش بجوشد تا نصفش بخار مي شود، آنگاه بپالاي و يك شب بماند، سپس آن را دوباره در ديگ بريز و بر آتش نرم،آهسته وآرام بپزد تاغليظ مي شود . باز بپ الاي و در ظرف شيشه اي بريز، اگر تابستان بود، چند روزي آن را در آفتاب بگذار تا ماده آبي آن برچيده شود . شربت را در شيشه نگهدار و از آن استفاده شود . اگر مي خواه ي كه شربت شيرين مزه باشد، در برابر هرمن از افشره سيب يك رطل (رطل بر حسب نظر اطبا ۹۰ مثقال است) شكر در آن بريز و بگذار با هم بر آتش بپزند
منبع: قانون،کتاب پنجم
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
 

برخی موضوعات مشابه

بالا