- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
شربت غوره (نوشید*نی الحصرم)
براي خنك گردانيدن معده پر حرارت، درمان دردي كه از گرماخيزدو از بين بردن خلط مراري آزار دهنده اين شربت خوب و مفيد است . كسي كه شربت غوره مي خوردكمترتشنه مي شود واز مِسموم شدن دور است .ز نان باردار اگر آن را بخورند خوب است، كه معده شان را تقويت مي كند و از پذيرش خلط بدجنس سر باز مي زند.
ترتيب ساختنش چنين است
نسخه:
آب غوره را بگير وبر آتش بپز تا يك دومش مي ماند . بپالاي و بگذاريك شب بمانددو باره بر آتش بگذار، به وزن دو دِرهم ميخك در آن ريزكه بوي تندغوره را از ميان بر دارد. بپزد تاپرمايه مي شود. باز بپالاي و نگهدار!
اگر مي خواه ي شربت غوره شيرين هم باشد، بعد از آنكه بر آتش پخت، چندانكه خواهي شكر در آن بريز و بر آتش بداني كه خوب در هم آميخته اند. Ĥ كم شدت به آرامي بپزد .
منبع: قانون، کتاب سوم
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب سنتی
براي خنك گردانيدن معده پر حرارت، درمان دردي كه از گرماخيزدو از بين بردن خلط مراري آزار دهنده اين شربت خوب و مفيد است . كسي كه شربت غوره مي خوردكمترتشنه مي شود واز مِسموم شدن دور است .ز نان باردار اگر آن را بخورند خوب است، كه معده شان را تقويت مي كند و از پذيرش خلط بدجنس سر باز مي زند.
ترتيب ساختنش چنين است
نسخه:
آب غوره را بگير وبر آتش بپز تا يك دومش مي ماند . بپالاي و بگذاريك شب بمانددو باره بر آتش بگذار، به وزن دو دِرهم ميخك در آن ريزكه بوي تندغوره را از ميان بر دارد. بپزد تاپرمايه مي شود. باز بپالاي و نگهدار!
اگر مي خواه ي شربت غوره شيرين هم باشد، بعد از آنكه بر آتش پخت، چندانكه خواهي شكر در آن بريز و بر آتش بداني كه خوب در هم آميخته اند. Ĥ كم شدت به آرامي بپزد .
منبع: قانون، کتاب سوم
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب سنتی
دانلود رمان و کتاب های جدید