- عضویت
- 2019/03/06
- ارسالی ها
- 1,432
- امتیاز واکنش
- 19,501
- امتیاز
- 914
مواد لازم:
سالاد الویه ( برای دیدن دستور اینجا کلیک کنید )
نان باگت
ژامبون مرغ در صورت تمایل
سس مایونز
گوجه گیلاسی، خیاشور، زیتون سیاه برای تزیین
طرز تهیه:
الویه رو از قبل آماده کنید و بذارید خوب خنک بشه.
نون باگت رو سرو تهش رو با چاقو اره ای ببرید و از وسط بازش کنید.
خمیر داخلش رو کمی خالی کنید. مراقب باشید نون آسیب نبینه. خیلی نیاز نیست خالیش کنید و نازکش کنید.
نون رو کامل باز کنید و با وردنه روش بکشید تا صاف و تا حدی نازک بشه.
روی نون رو کامل سس مایونز بمالید.
اگه از ژامبون استفاده میکنید یک لایه ژامبون روی سس مایونز بچینید طوری که همه ی سطح نون رو بپوشونه. ژامبون رولت ها رو زیباتر میکنه و رولی بودنشون رو بیشتر نشون میده.
الویه رو روی نون بریزید و خوب پهن کنید تا همه جاش یکسان پخش بشه. یکی دو سانت از انتهای نون رو خالی بگذارید که موقع رول کردن جا برای الویه باشه و بیرون نزنه.
نون رو از ضلع بزرگتر شروع کنید به رول کردن. دستتون رو محکم بگیرید و رول کنید تا به انتها برسید.
ساندویچ رو با فویل آلومینیوم خوب محکم بپیچونید.
همه ی باگتهاتون رو به همین صورت آماده کنید و بسته بندی شده تا موقع سرو توی یخچال قرار بدید.
بهتره حداقل ۲ ساعت ساندویچ در یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره.
زمان سرو ساندویچ رو از فویل خارج کنید و با چاقو اره ای به آرومی برشهای حدوداً ۲ سانتی بزنید.
رولت ها رو در سینی سرو منظم بچینید. روشون میتونید سس مایونز بریزید و با خیارشور، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه تزیین کنید.
این روش سرو الویه برای مهمونیا و تولدها عالیه.
نوش جان.
سالاد الویه ( برای دیدن دستور اینجا کلیک کنید )
نان باگت
ژامبون مرغ در صورت تمایل
سس مایونز
گوجه گیلاسی، خیاشور، زیتون سیاه برای تزیین
طرز تهیه:
الویه رو از قبل آماده کنید و بذارید خوب خنک بشه.
![%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87.jpg)
نون باگت رو سرو تهش رو با چاقو اره ای ببرید و از وسط بازش کنید.
![%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1.jpg)
خمیر داخلش رو کمی خالی کنید. مراقب باشید نون آسیب نبینه. خیلی نیاز نیست خالیش کنید و نازکش کنید.
![%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87.jpg)
نون رو کامل باز کنید و با وردنه روش بکشید تا صاف و تا حدی نازک بشه.
![%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%86-1.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%86-1.jpg)
روی نون رو کامل سس مایونز بمالید.
![%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B3-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B3-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2.jpg)
اگه از ژامبون استفاده میکنید یک لایه ژامبون روی سس مایونز بچینید طوری که همه ی سطح نون رو بپوشونه. ژامبون رولت ها رو زیباتر میکنه و رولی بودنشون رو بیشتر نشون میده.
الویه رو روی نون بریزید و خوب پهن کنید تا همه جاش یکسان پخش بشه. یکی دو سانت از انتهای نون رو خالی بگذارید که موقع رول کردن جا برای الویه باشه و بیرون نزنه.
![%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87.jpg)
نون رو از ضلع بزرگتر شروع کنید به رول کردن. دستتون رو محکم بگیرید و رول کنید تا به انتها برسید.
ساندویچ رو با فویل آلومینیوم خوب محکم بپیچونید.
![%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D9%88%DB%8C%D9%84.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D9%88%DB%8C%D9%84.jpg)
همه ی باگتهاتون رو به همین صورت آماده کنید و بسته بندی شده تا موقع سرو توی یخچال قرار بدید.
بهتره حداقل ۲ ساعت ساندویچ در یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره.
زمان سرو ساندویچ رو از فویل خارج کنید و با چاقو اره ای به آرومی برشهای حدوداً ۲ سانتی بزنید.
![%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D8%B2%D8%AF%D9%86-2.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D8%B2%D8%AF%D9%86-2.jpg)
رولت ها رو در سینی سرو منظم بچینید. روشون میتونید سس مایونز بریزید و با خیارشور، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه تزیین کنید.
![%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-2.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-2.jpg)
این روش سرو الویه برای مهمونیا و تولدها عالیه.
![%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-3.jpg](https://sarashpazbashi.com/wp-content/uploads/%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-3.jpg)
نوش جان.
آخرین ویرایش توسط مدیر: