[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
آموزش ساخت خمیر چینی یا ایتالیایی :
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
من دیروز همه مواد لازم برای ساخت خمیر عروسک چینی را گیر آوردم و شروع به پخت خمیر کردم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
دوستان گلم دو دستور برای ساخت خمیر چینی هست که یکیش به خمیر گلسازی معروفه و دیگری به خمیر ایتالیایی
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
خمیر گلسازی فقط برای گل مناسبه و بعد از خشک شدن حجم خمیر کم میشه و چروک میشه اما خمیر ایتالیایی برای عروسک سازی مناسبه که بدون آب پخته میشه و البته لطافت و ظرافت خمیر گلسازی رو هم نداره
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
[BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
مواد لازم برای ساخت خمیر چینی یا ایتالیایی :
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
چسب چوب یک پیمانه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
نشاسته ذرت یک پیمانه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
وازلین یک قاشق غذاخوری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
گلیسیرین یک قاشق غذاخوری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
توی یک ظرف نشاسته ذرت و گلیسیرین و وازلین را اضافه کنید ته لیوان را با وازلین کی چرب کنید که چسب چوب به آن نچسبد و بعد چسب چوب را اضافه کنید و هم بزنید
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
توی دستورهای متداول پخت خمیر خمیر را داخل ماهیتابه تفلون می پزند و بعد آن ماهیتابه دیگه قابل استفاده نیست اما از اونجایی که همه ماهیتابه های من نو بودند و دلم نیومد حرومشون کنم از یه روش دیگه استفاده کردم که خیلی بهتر از این روش بود
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
توی یک ماهیتابه آب جوش ریختم و یک پلاستیک را با وازلین خوب چرب کردم و مواد را داخل پلاستیک ریختم و اون پلاستیک را داخل یک پلاستیک دیگه قرار دادم. مواد خمیر را داخل پلاستیک پهن کردم تا جایی که قطر خمیر به یکی دو سانت برسه و داخل آب جوش گذاشتم بعد از دو سه دقیقه خمیر را برگردوندم تا طرف دیگرش هم بپزه و بعد از دو دقیقه خمیر را بیرون آوردم و با دست کمی ورز دادم خمیر کاملا پخته بود اما اگر شما متوجه شدید بعضی قسمت های خمیرتون هنوز سفت نشده اجازه بدید کامل بپزه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(250, 250, 250)]
بعد پلاستیک ها را باز کید و دست هاتونو با وازلین چرب کنید و خمیر را با دست ورز بدید و داخل پلاستیکی که چرب کرده اید گذاشته در یخچال قرار دهید و بعد از چندین ساعت استفاده کنید
[/BCOLOR]