Marya 1381

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/02/15
ارسالی ها
3,547
امتیاز واکنش
22,065
امتیاز
856
مواد لازم:

چسب چوب سه چهارم فنجان

آرد نشاسته ذرت یک فنجان

روغن بچه دو قاشق غذاخوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری



مرحله 1 –
3/4 فنجان چسب چوب و 1 فنجان آرد نشاسته ذرت رو داخل یه ماهیتابه / قابلمه نچسب بریزید. تو این مرحله ماهیتابه تون باید روی کانتر باشه و اگر هم روی اجاق گاز بود، مطمئن بشید که شعله خاموشه.

بعد مواد رو خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط بشن.

tasvirezendegi.ir1175.jpg




مرحله 2 –
حالا 2 قاشق غذاخوری روغن بچه و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، به مخلوط چسب چوب و آرد نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط بشن.



مرحله 3 –
بعد از اینکه مواد رو خوب با هم مخلوط کردید، ماهیتابه رو روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار بدید. همینطور که مواد رو مرتب هم می زنید، شعله رو کم کم زیاد کنید تا مواد حالت مایع خودشون رو حفظ کنن. حتی یک لحظه هم هم زدن رو متوقف نکنید؛ چون این کار باعث میشه یکپارچگی بافت خمیرتون از دست بره.

tasvirezendegi.ir1176.jpg


مرحله 4 –
به همین ترتیب هم زدن رو ادامه بدید تا مخلوط شبیه پوره سیب زمینی بشه. وقتی به این مرحله رسید، باید ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و اون رو روی یک سطح صاف و سرد قرار بدید.

برای محافظت از کانتر می تونید یه حوله یا دستگیره رو زیر ماهیتابه قرار بدید.

tasvirezendegi.ir1177.jpg


مرحله 5 –
بعد دوباره یه مقدار خیلی کم روغن بچه به خمیر تون اضافه کنید. این روغن دست هاتون رو می پوشونه و چرب می کنه تا راحت بتونید خمیر رو ورز بدید.

tasvirezendegi.ir1178.jpg


مرحله 6 –
برای وزر دادن خمیر، اون رو روی کانتر بذارید. مخلوط یا همون خمیر، به احتمال زیاد هنوز کاملاً گرمه و یا حتی ممکنه داغ باشه. بنابراین بهتره که برای محافظت از دست هاتون از دستکش پلاستیکی استفاده کنید.



مرحله 7 –
خمیر رو خوب ورز بدید تا کاملاً یکدست بشه. الان خمیر باید از نظر سفتی مثل خمیر پیتزا باشه. در آخر وقتی کار ورز دادن رو به پایان رسوندید، خمیر رو به صورت یه گلوله در بیارید.

tasvirezendegi.ir1179.jpg


مرحله 8 –
بعد می توند خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و توی یخچال نگهداری کنید. برای تازه نگه داشتن خمیر و جلوگیری از سفت شدن اون، تا حد امکان هوای داخل کیسه رو خارج کنید.

tasvirezendegi.ir1180.jpg




اگر می بینید که خمیر هنوز گرمه، یه گوشه از کیسه رو باز بذارید و وقتی خمیر کاملاً سرد شد کیسه رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
204
پاسخ ها
0
بازدیدها
168
پاسخ ها
1
بازدیدها
243
  • نظرسنجی
مجسمه سازی خمیر گل چینی
پاسخ ها
0
بازدیدها
131
بالا