- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. طرز تهیه رول پیتزا لقمه ای
آرد سفید۱ کیلوگرم
مایه خمیر۵۰ گرم
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن (ترجیحا روغن زیتون) ۴ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر دو حبه
آویشن کمی
نمک نصف قاشق چایخوری
پپرونی۵۰ گرم
ژامبون۵۰ گرم
زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آب نیم لیترآرد سفید۱ کیلوگرم
مایه خمیر۵۰ گرم
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن (ترجیحا روغن زیتون) ۴ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس پیتزا
گوجهفرنگی یا کنسرو گوجهفرنگی ۱ قوطی کوچکپیاز ۱ عدد
سیر دو حبه
آویشن کمی
نمک نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی پیتزا
پنیر پیتزا۶۰۰ گرمپپرونی۵۰ گرم
ژامبون۵۰ گرم
زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت
دستور تهیه
- ابتدا آب را گرم کرده تا به دمای ۳۷ درجه سانتیگراد برسد؛ سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده تا حل شود.
- نمک و روغن زیتون را نیز بیافزائید و با همزن شروع به هم زدن کنید. (مواد را خوب هم زده و سپس خمیر را با دست ورز دهید.)
- وقتی خمیر آماده شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را پلاستیک بکشید؛ سپس آن را به مدت ۴۵ دقیقه در یک جای تاریک قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
- در این مدت سس پیتزا را درست کنید؛ برای سس ابتدا کنسرو گوجهفرنگی را در یک مخلوط کن ریخته تا به حالت مایع در آیند.
- سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
- کمی روغن در تابه ریخته، پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید تا سرخ شوند.
- در این مرحله گوجههای خردشده را همراه با کمی آویشن به تابه بیافزائید؛ اجازه دهید تا آب سس تبخیر شده و سس غلیظی حاصل شود.
- هنگامی که خمیر آماده شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
- خمیر آمادهشده را به دو قسمت مساوی تقسیم و دو چانه از آن تهیه کنید.
- روی چانهها را با یک پارچه تمیز پوشانده و آنها را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
- پس از این مدت خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.
- روی خمیر کمی از سس ریخته، سپس روی آن را ژامبون یا پپرونی یا هر مواد دیگری که دوست دارید بریزید.
- در آخر پنیر پیتزا اضافه کرده و خمیر را لوله کنید.
- با یک چاقو تیز خمیر رابه حلقههای با ضخامت سه سانتیمتر برش بزنید.
- در آخر کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و برش های پیتزا لقمه ای را روی آن بچینید.
- سینی را در فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجهسانتیگراد بگذارید؛ هر از گاهی به آن سر زده تا زمانی که پنیرها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید.