طرز تهیه پیتزا لقمه ای به ۲ روش سریع و آسان

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. طرز تهیه رول پیتزا لقمه‌ ای

مواد لازم برای خمیر پیتزا
آب نیم لیتر
آرد سفید۱ کیلوگرم
مایه خمیر۵۰ گرم
نمک۲ قاشق چای‌خوری
روغن (ترجیحا روغن زیتون) ۴ قاشق سوپ‌خوری
مواد لازم برای سس پیتزا
گوجه‌فرنگی یا کنسرو گوجه‌فرنگی ۱ قوطی کوچک
پیاز ۱ عدد
سیر دو حبه
آویشن کمی
نمک نصف قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای روی پیتزا
پنیر پیتزا۶۰۰ گرم
پپرونی۵۰ گرم
ژامبون۵۰ گرم
زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت
دستور تهیه

  • ابتدا آب را گرم کرده تا به دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد برسد؛ سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده تا حل شود.​
  • نمک و روغن زیتون را نیز بیافزائید و با همزن شروع به هم زدن کنید. (مواد را خوب هم زده و سپس خمیر را با دست ورز دهید.)​
  • وقتی خمیر آماده شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را پلاستیک بکشید؛ سپس آن را به مدت ۴۵ دقیقه در یک جای تاریک قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود.​
  • در این مدت سس پیتزا را درست کنید؛ برای سس ابتدا کنسرو گوجه‌فرنگی را در یک مخلوط کن ریخته تا به حالت مایع در آیند.​
  • سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید.​
  • کمی روغن در تابه ریخته، پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید تا سرخ شوند.​
  • در این مرحله گوجه‌های خردشده را همراه با کمی آویشن به تابه بیافزائید؛ اجازه دهید تا آب سس تبخیر شده و سس غلیظی حاصل شود.​
  • هنگامی که خمیر آماده شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.​
  • خمیر آماده‌شده را به دو قسمت مساوی تقسیم و دو چانه از آن‌ تهیه کنید.​
  • روی چانه‌ها را با یک پارچه تمیز پوشانده و آن‌ها را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت دهید.​
  • پس از این مدت خمیر‌ها را با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.​
  • روی خمیر کمی از سس ریخته، سپس روی آن را ژامبون یا پپرونی یا هر مواد دیگری که دوست دارید بریزید.​
  • در آخر پنیر پیتزا اضافه کرده و خمیر را لوله کنید.​
  • با یک چاقو تیز خمیر رابه حلقه‌های با ضخامت سه سانتی‌متر برش بزنید.​
  • در آخر کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و برش های پیتزا لقمه ای را روی آن بچینید.​
  • سینی را در فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجه‌سانتی‌گراد بگذارید؛ هر از گاهی به آن سر زده تا زمانی که پنیر‌ها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید.​
نوش جان ...

273333_245.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. طرز تهیه پیتزا لقمه‌ ای با نان ساندویچ

    مواد لازم
    سـ*ـینه مرغ
    ۱ عدد
    قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
    فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
    پیاز ۱ عدد
    نان ساندویچی۳ عدد
    پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
    ادویه پیتزا یا آویشنکمی
    نمک و فلفل و زردچوبهکمی
    رب گوجه‌فرنگیدو قاشق غذاخوری​

    زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت

    مراحل تهیه

    • ابتدا سـ*ـینه مرغ را با پیاز، سه لیوان آب، کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
    • وقتی مرغ پخت آن را ریش ریش کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.
    • رب گوجه‌فرنگی و ادویه پیتزا را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
    • قارچ‌ها را در یک تابه جداگانه تفت دهید؛ سپس آن را به مرغ‌ها اضافه کنید.
    • فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و کنار بگذارید.
    • اکنون نان ساندویچی را باز کرده و به سه الی چهار قسمت برش بزنید؛ کمی از خمیر داخل نان را در بیاورید.
    • نان‌ها را با وردنه صاف کنید.
    • کمی پنیر پیتزا در کف نان ریخته، سپس کمی از مواد گوشتی آماده شده را روی نان بریزید؛ حال روی آن مقداری فلفل دلمه و سپس کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
    • فر را روی حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته تا داغ شود.
    • نان‌ها را درون سینی فر چیده و داخل فر بگذارید؛ اجازه دهید تا پنیر روی مواد طلایی شود. (زمان زیادی لازم نیست؛ پس مراقب باشید که نان‌ها نسوزند.)
    نوش جان ...
    نکته: نان‌ها را بعد از صاف کردن با وردنه می‌توانید به شکل دلخواه (مانند تصویر زیر) قالب بزنید.

    273331_205.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا